lauantai 15. syyskuuta 2012

HIENOA, ETTÄ PÄÄSIT TULEMAAN

Pertti Jarla

Olenko tullut jo niin vanhaksi, että vitsit eivät enää aukene minulle. Ei ainakaan kaikki Jarlan vitsit. Ainoa selitys, jonka keksin yllä olevaan on tämä. Laatokan pohjoisrannalla on Karjalan luovutettuun alueeseen kuuluva  Salmin kunta, jossa on Tuleman kylä. Siis sarjakuvan Heimo meni  kylään Tulemaan, eli Salmin kunnan Tuleman kylään.


Kuka kertoisi minulle sen  vitsin  oikean selityksen?

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tulla = ejakuloida (miehestä).

Anonyymi kirjoitti...

Yhdessä edellisen päivän stripin kanssa nämä taitavat olla totutusta linjasta poikkeavia ja sillä tavalla yllättävyydellään hauskoja Fingerporin vakiolukijoille.

Timo Suvanto kirjoitti...

Jos en ymmärrä vitsiä, niin ei se minua naurata. Vitsiin voi liittyä nokkela hoksaaminen, mutta tämä menee kyllä minulta yli hilseen. Please explain!

Anonyymi kirjoitti...

En voi välttyä ajatukselta, että tyypillinen elitistinen ajattelumalli. Jarla kertoo vitsin, jonka tajuamiseen ei lukijalla ole mitään eväitä. Sitten taitelilija hihittelee omahyväisenä lukijan tyhmyydelle/tietämättömyydelle/hoomoilasena olemiselle.

Sakari kirjoitti...

No jaa, pitääkö kaiken nyt sitten olla niin valmiiksipureskellun helppoa? Tietysti vain Jarla itse voi tietää, mitä tarkkaan ottaen tarkoittaa. Kun hänen tavanomainen linjansa on siinä sanojen kahdessa merkitysessä, niin voi arvailla, että tämä juju on siinä tulla-verbissä. Nimimerkin Anonymous alussa toteaman mukaisesti "tulla vastaan" saattaa siis tarkoittaa "masturboida vihtaan" ja "päästä tulemaan" sitten taas..... No, tiedä häntä.

Timo Suvanto kirjoitti...

Siis jonkinlaista "panna vastaan" -nokkeluutta? Kaikkia vitsejä ei rajoittunut sielu kuten minulla voi ymmärtää.

Anonyymi kirjoitti...

Kättelee käteenvetokädellä. Onpas siinä vitsiä?

Sakari kirjoitti...

Vaari on jo aikaa joutunut myöntymään siihen, että ihan kaikkea ei enää ymmärrä. Eikä syy ole aina toisissa.... - useimmiten, toki.

Anonyymi kirjoitti...

Antivitsi. Vitsi syntyy odotetun punch linen täyttymättömyydestä. Kannattaa googlettaa anti-joke chicken.

Makupalaksi yksi
http://t.qkme.me/3orfxs.jpg

Timo Suvanto kirjoitti...

Aha?