Thursday, 14 March 2013

Kommentteihin sopiva postaus


Tämä postaus oli alun perin tyhjä, kun se tuli luotua vahingossa. Kun tätäkin on kommentoitu, niin keksitään nyt jotain kommentteihin sopivaa.

Olin Emman kanssa Keravan joella kävelyllä tosi upeassa säässä. Emma on kuvassa masentuneen ja poissaolevan näköinen. Se saattaa johtua siitä, että olin kertonut sille Johanneksen ilmestyksen 22 luvusta, jossa sanotaan mm.

14 Autuaita ne, jotka pesevät vaatteensa: he pääsevät syömään elämän puusta ja saavat mennä porteista sisälle kaupunkiin.

15 Ulkopuolelle jäävät koirat ja noidat, irstailijat, murhaajat ja epäjumalien palvelijat ja kaikki, jotka rakastavat valhetta ja noudattavat sitä.

Lohdutin Emmaa ja sanoin sille, että ei taida minullekaan taivaan portit aueta. Pietarin kirjaan on kertynyt muutakin syntiä kuin se 109 euron maksamaton lasku, jonka vuoksi  Luottokunta irtisanoi Visa-korttini.  Ei siinä mitään, mutta olisi siitä voinut kertoa ennen kortin mitätöimistä. Kun yritin maksaa paikallisessa kaupassa Visallani, niin maksulaitteeseen tuli ilmoitus: "Kortilla ei ole luottoa.  Maksun vastaanottajaa kehotetaan ottamaan välittömästi yhteys luoton antajaan."

Maksoin käteisellä. Kun poistuin kaupasta, niin vilkaisin syrjäsilmällä kassaneitiä. En nähnyt hänen hamuilevan kassakoneen alla varmaan olevaa hälytysnappia.Ehkä en ollut hänelle ainoa kyseisen tekstin kortilla maksettaessa antanut.

Wannabe valokuvaaja yrittää kouluttaa mallia, mihin suuntaan pitää katsoa kuvaa otettaessa. Eli se valokuvaustaidoista.

Eikö vain? Läikät ovat säärillä - ei reisillä. Tulleet varmaan konttaamisesta.

6 comments:

 1. Nyt on osattu jättää n.s. löysät pois, ja keskitytty olennaiseeen?

  ReplyDelete
 2. Onkohan Timo ammentanut kaikkensa vai onko Timolla tyhjän ruudun syndrooma.

  ReplyDelete
 3. Taas tuli ilmi Suvannon olematon näkemys valokuvaukseen ja halu pilkata uskontoa.

  ReplyDelete
 4. "Anonymous15 March 2013 09:01
  Taas tuli ilmi Suvannon olematon näkemys valokuvaukseen ja halu pilkata uskontoa."

  :)

  ReplyDelete
 5. Lienee melko harvinaista, että kommentit kirjoitetaan ennen bloggausta, mutta moneen aiempaan bloggaukseen verrattuna on yhteensopivuus tekstin ja kommenttien välillä huomattavasti parempi näin päin.

  ReplyDelete
 6. Poikkitieteelle lienee sopivaakin että syy ja seuraus vaihtavat joskus paikkaansa niin että seuraus onkin syy ja syy seuraus. Tästä tulee mieleen amerikoissa pyörivä tietokilpailu(Jeopardy), jossa pitää tietää vastauksiin kysymykset.

  Kuuleman mukaan IBM:n Watsoniksi ristitty tietokone voitti viisaat tässä jalossa mittelyssä.

  ReplyDelete