Friday, 16 January 2015

Uutta matikkaa ja sumeaa logiikkaa


Kuva: YLE

Guggenheimissa alkaa olla taas sellaista mukavaa pöhinää, joka suorastaan huutaa poikkitieteellistä kommenttia soppaa hämmentämään. Yle julkaisi uutisen tekemästään kyselystä Helsingin kaupunginvaltuutettujen tämän hetkisistä kannoista Guggenheim museoon  tai näyttelyhalliin, mikä se tosiasiassa tulisi olemaan

Guggenheimin pää-äänenkannatta Hesari teki jutun arkkitehtikilpailun finalisteista. Näiden mukaan  kiihkeä keskustelu  museosta ylipäänsä ja etenkin sen rahoituksesta on vain merkki  Suomen demokraattisuudesta. Juttu oli täynnä korkealentoista ja enemmän kuin ylätasoista mitäänsanomattomuutta, kuten tässä yhteydessä kilpailijoiden pitää esittääkin. Silmiini pistikin lähinnä alla oleva lukijan kommentti.

"Tässä kaksi kulttuuria puhuu toistensa ohi ymmärtämättä mistä on kyse. Hyökkäys Guggenheim museota vastaan Suomessa on muistuttanut enemmän venäläistä tai islamistista´´ keskustelua´´. Se ei tosiaankaan ole ollut merkki demokratiasta, vaan surullinen muistutus 70 luvun poliittisesta propagandasta, jossa tosiasiat haudataan populistisen kiihkon alle.

Surkuhupaisaa oli katsoa miten esimerkiksi torstaina Ylen uutiset onnistuivat tulkitsemaan museo kyselynsä tuloksen museohankkeen vastustuksen kasvuksi. Kyselyssä vain 14 valtuutettua 68 sta vastanneesta vastusti museon rakentamista. Suurimalle osalle se kelpasi vaihtelevin ehdoin. Kun asiasta on ainoan kerran äänestetty Hkin kaupungin hallituksessa 8 vastusti ja 7 kannatti. Vastustus on näiden lukujen mukaan vähentynyt aika selvästi, mutta Ylen mukaan tutkimus osoitti vastustuksen lisääntyneen ja julisti hankkeen jo / taas kaatuneeksi. Hyvin on opeteltu todellisuuden tulkintaa itäisestä naapurista."

Ihan uutta matematiikkaa ja siinä sivussa sumeaa logiikkaa.

Ehdoton EI 14
Vain yksityisellä rahalla 25. Todellisuudessa toteutumaton vaihtoehto. Jopa Ari Lahti myöntää tämän.
Siis de facto EI 39

Ehdoton KYLLÄ  6
EOS 10
Yksityistä ja yhteiskunnan rahaa 13
Näistä siis Guggenheimin kannalta parhaassa tapauksessa KYLLÄ 29

Ojalan ja kaikkien muiden mahdollisten laskuoppien (tietenkin Guggenheimin ja Alepan pois lukien) mukaan vastustus on kasvanut sekä absoluuttisesti että suhteellisesti. Sitä paitsi keväällä 2012 äänin 8-7 kaupunginhallituksessa kaatuneessa esityksessä ei ollut kyse Guggenheimin kannatuksesta tai vastustuksesta, vaan siitä, hyväksytäänkö Guggenheimin kanssa tehtävä sopimus niillä ehdoilla, jotka siinä olivat. 

Ne olivat niin pöyristyttävän huonot ja niin epärealistisin perusteluin, että minusta puoltoäänten antajat olisi pitänyt asettaa joko syytteeseen kaupungin edun vastaisesta toiminnasta tai ainakin mielentilatutkimukseen. Uusi sopimusehdotus on ihan sama pienin kosmeettisin muutoksin. Perusteluissa jo ennestään täysin ylimitoitettua kävijäennustetta on hilattu vielä korkeammaksi.

ps. 17.1.2015

Poikkitieteilijän ilme, kun hän kuulee Suomen raharikkaiden kustantavan Guggenheimin.

117 comments:

Late said...

Laitapa yllä oleva Hesariin kommenttina ja katso miten käy!

Timo Suvanto said...

Laitoin, mutta eipä nuo näköjään sitä julkaisseet. Jäi varmaan Rafaelan sensuurin kynsiin.

Pertti Sundqvist said...

Voiko Guggenheimin "kävijäennusteita" sanoa edes ennusteiksi? Mielestäni siellä on otettu jokin tavoitearvo, joka pitäisi vähintään saavuttaa. En silloin ekalla kerralla löytänyt mistään perusteita ennusteelle, siis sellaisia perusteita, joilla sitä olisi voitu sanoa ennusteeksi.

Toisaalta, ennustajatkin voivat ennustaa vaikka teelehdistä. Guggenheimin ennusteet lienevät samaa tasoa.

Timo Suvanto said...

Fysiikan proffallani oli tapana sanoa, että meteorogi tekee ennusteen, Römpän ukko ennustuksen. Siinä termien ero. Minusta Guggenheimin luvut eivät ole edes ennustuksia, ne ovat hurskaita toiveunia.

Anonymous said...

Guggenheim tulee. On näes sisäpiirin tietoa asiasta. Nalle, Hjallis, Rafaela ja pari vielä piilossa pysyvää venäläismiljardööriä laittaa massia sen verran paljon likoon, että sillä sekä rakennetaan guggenheim että hoidetaan käyttömenot 30 vuodeksi. Olisipa mukava nähdä Suvannon ilme, kun tämä julkistetaan. Ei kestä kauaa.

Timo Suvanto said...

Laitoin ps-osioon jo valmiiksi ilmeeni, kun kuulen Nallen, Hjalliksen ja Rafaelan kustantavan Guggenheimin. Voi nimittäin olla, että tämän ilmeen oikeata realisoitumista voidaan joutua odottamaan,

Pertti Sundqvist said...

Minä en ymmärrä, mitä Hjallis tekee noiden rikkaiden joukossa. Hjallis on bisnessmies. Ei hänellä ole irtonaista rahaa. Hän myy omistuksensa yhdestä hankkeesta aloittaessaan seuraavan. Niin on käynyt yhden areenan kanssa, Sipoonrannan asuntohankkeessa ja Hangon kylpylähotellissa. Hjallis panee toimeksi, käynnistä hankkeen ja jättää sen sitten pitkäaikaisille sijoittajille.

En ole lainkaan vakuuttunut, että Nalle tai muutkaan sen paremmin lahjoittaisivat kymmeniä tai satoja miljoonia hankkeeseen, jossa takaisinmaksuaika on noiden "käyttömenot 30 vuodeksi"-kulujen jälkeen vähintään 50v. Ainakin sijoittajilla on usein halu saada sijoituksesta tulojakin.

Late said...

Miksei perusteta samanlaista kansanliikettä Guggiksen rahoitukseen kuin lastensairaalaan? Kyllä kansan käsi on karttuisa, kun se ottaa jonkin asian omakseen.

Sakari Mäkelä said...

Ennustus ja ennuste ovat - tai pitäisi olla - hiukan eri asioita.

Sakari Mäkelä said...

Enpä tiedä, ovatko edes toiveunia. Pitäisin niitä tietoisena sumutuksena - jotenkin minulla on vielä semmoinen lapsenusko tallella, että ihan NIIN tyhmä ei kukaan asianosainen voi olla. - Saatan toki olla väärässäkin, ja siltähän se osin näyttää.

jyrki d-man said...

Älkäämme unohtako mahdollisia arabimiljonäärejä tai afrikkalaisia prinssejä. Kyllä rahoitus saadaan kasaan yksityisin varoin - uskokaa pois.

Timo Suvanto said...


Timo Suvanto18 January 2015 at 02:11
Johan Helsinki maksoi 2 milliä kynnysrahaa, jotta Guggenheim edes harkitsi Suomeen tuloa. Nyt jo luvataan kerrannaisvaikutuksineen 40 millin vuotuista hyötyä. Pitäisi varmaan konsultoida Olavi J. Mattilaa. Ai niin, hänhän taitaa olla kuollut. Kai jollain on suora yhteys taivaaseen?

tia13-v said...

Minua hauskutti Hesarin loistava tapa uutisoida asioista neutraalilla ja tasapuolisella tavalla.

Siksi aloitin tämän useamman sivun uutisen lukemisen Alivaltiosihteeriä mukaillen, takaperoisesti.

Sieltähän se totuus heti silmiini eksyikin.

Hienoa journalistista tasoa tulvillaan tämä koko kansakunnan turhin julkaisu nykyään.

"Museon rakentamisesta ei ole toistaiseksi päätetty"

Kyllä tämä GyggenHeil on kyllä aika upea, kun koko kansakunnan upeimman julkaisun pitää tehdä itsestään pelle sen takia.

Taitaa rafalla olla jo aika pitkälle edennyt surkuhupaisuustauti, kun sallii asian näin selkeästi.


Miksiköhän??????????????????????????????????


Tietenkin siksi, koska rafa haluu, et raha toimii.

Ja koska raha toimii, niin rafa haluaa maksattaa taidenäkemyksensä auvoisuuden veronmaksajilla.

Rafaelahan on esittänyt, että jos jaksaa panostaa useammankin miljoonan johonkin taideteemaan, saa panostaja vähentää panoksiaan verotuksessa.

Tästä toki seuraa se, että verottaja maksaa lopulta rafan taidehupailut.

Koska rafa ei halua kuitenkaan luopua upeista pennosistaan, sen enempää kuin roope haluaa luopua pennosestakaan köyhän akumaagion avuksi, tulee valtio ohjastaa maksamaan rafan upeat taideasiantutevuudet.

Rafahan on koko maan upein taidekriitikko.
Tieto, totuus ja kaikkinainen upeus.

Hän on vaan valitettavasti täyssaita.

Ei voi niistä sadoista tai tuhansista miljoioinistaan edes itse mitään maksaa.

Timo Suvanto said...

Vaan nytpä koko Suomen kansaa onni potkaisi oikein huopasyytingit jalassa. Kun olen saanut tästä luvatun 35% provikan, niin siinähän on just sopiva 175 millin summa kuin tilauksesta Guggenheimin rahoittamiseksi. Onks kellään vipata ensin juokseviin kustannuksiin menevää paria milliä?


-----Original Message-----
From: Mr Micheal Ofori [mailto:micheal.ofori01@hotmail.com]
Sent: 19. tammikuuta 2015 10:56
To: timo.suvanto
Subject: Kiireellinen ilmoitus


Translate from: English
Alkaen: Manager,
International Commercial Bank
Kumasi haara Ghana


Kiireellinen ilmoitus,


Hei Rakas,

Nimeni on Michael Ofori, olen haara johtaja International Commercial Bank (ICB) Kumasi haara Ghana. Minulla tietosi aikana hakua internetin kautta. Olen naimisissa, se hei kiinnostavat sinua kuulla, että olen rauhan mies, enkä halua ongelmia, mutta en tiedä miten, tunnet tästä, koska Sinulla May'll on kaksinkertainen mieli. Mutta minä kerron teille thatthis on todella paljon ja Et aio katua kun tekee tämän kaupan kanssani. Toivon vain, että voimme auttaa toisiamme. Mutta jos et halua tätä liiketoimintaa valikoima ystävällisesti unohda sitä enkä yhteyttä uudelleen.

Olen pakattu liiketoimen thatwill hyödyttää sekä meitä, koska aluejohtaja International Commercial Bank, se on minun velvollisuuteni lähettämään taloudellinen kertomus minun pääkonttori pääkaupungissa (Accra-Ghana) lopussa vuosittain. Huomasin, että minun haara, jossa olen manageri kiinnitti viisisataa miljoonaa viisisataa tuhatta dollaria [500.500.000.00] Mikä minun pääkonttori ei ole tietoinen siitä ja koskaan olla tietoinen siitä. Olen sittemmin aseta rahaston mitä me kutsumme aputilille ilman edunsaaja.

Koska virkamies pankki En voi pyytää suoraan yhteydessä tähän rahastoon, joten tämä ilmoitti minulle sinuun yhteyttä meille töihin, jotta voit auttaa ja saada tämän rahaston tilillesi meille jakaa. Sillä välin voit willhave 35% koko rahaston Huomautus ei käytännössä ole riskiä, se tapa kysyä pankista siirto, kaikki mitä tarvitsen sinulta on seistä väite kuin alkuperäinen tallettaja tämän rahaston, joka piirsi talletuksen meidän Branch niin että minun Pääkonttori voi tilata siirto omaan pankkitilille.
Jos hyväksyt tämän uhrin työskentelemään kanssani, minä arvostan sitä suuresti. Heti kun olen saanut vastauksesi, minä annan sinulle tiedot siitä, miten voimme saavuttaa sen onnistuneesti.


Ystävällisin terveisin,
Michael Ofori

Sakari Mäkelä said...

No jep, siitähän se järjestyy!

- Eikä juttu itse asiassa ole yhtään epärealistisempi, kuin Guggen ajajien (Ari Lahti etunenässä) jutut hankkeen taloudellisesta kannattavuudesta, pikemminkin päin vastoin. Sanoisin, että ennemmin Ghanasta tulee miljoonia Timon tilille kuin Gugge kannattaa Helsingin kaupungille.

- Paljon ennemmin.

Timo Suvanto said...

Jotenkin tunnen suurta myötähäpeää bisnesmiesten, kuten Hjallis ja Ari Lahti puolesta. Eiväthän he kerta kaikkiaan voi olla niin tyhmiä, etteivätkö he näkisi millä perusteilla Guggenheimia ajetaan kuin käärmettä pulloon. Guggenheimin Helsingin kaupungin rahoilla tekemä myyntiesite kääntyy objektiiviseksi selvitykseksi asiasta.

Rehellisyys ei tietenkään ole kovin korkealla oleva hyve sen enempää bisneksessä yleensä kuin etenkään taidebisneksessä, mutta jokin tolkku pitäisi retoriikallakin olla. Kaikki muu Guggenheimissa on riskivetoista paitsi säätiön saama korvaus. Osassa ei voi edes käyttää sanaa riski. Kävijämäärän 650.000 toteutumatta jääminen ei ole riski. Se on vuoren varmaa.

jyrki d-man said...

Sanonta Joukossa tyhmyys tiivistyy, pitää tässäkin paikkansa (anteeksi Jouko). Ei lienee ole kyse yksittäisen Hjalliksen tai Lahden tyhmyydestä/viisaudesta vaan jonkinmoisesta sokeudesta nähdä asioita oman viitekehyksen ulkopuolelta.

Timo Suvanto said...

"Guggenheim on kansainvälinen taidemuseoverkosto, se on voittoa tavoittelematon säätiö, jonka tehtävänä on lisätä taiteen, arkkitehtuurin ja visuaalisen kulttuurin tuntemusta ja arvostusta. Se on maailmalla arvostettu ja vetovoimainen. Guggenheim Helsinki täydentäisi Helsingin jo olemassaolevaa taidetarjontaa ja tarjoaisi myös paikan suomalaisen ja pohjoismaisen taiteen esittelyyn kansainvälisesti.

Eikä tässä vielä kaikki. Alustavien laskelmien mukaan Guggenheim toisi Suomelle noin 41 miljoonan euron vuosittaisen taloudellisen hyödyn ja 340–380 työpaikkaa. Puhumattakaan kuinka se nostaisi maamme kansainvälistä profiilia ja houkuttelisi ulkomaisia sijoittajia. Kaikki aika hyviä pointteja.

Miksi sen tulisi olla ainoa museo, joka rakennettaisiin täysin yksityisellä rahalla?

Tuntuu siltä, että tällä hetkellä on jopa trendikästä vastustaa juuri Guggenheimia, tietämättä edes täysin mitä vastustaa. Guggenheim-säätiön edustajat ja sen kannattajat eivät ole sen kapitalistisempia sikoja kuin muutkaan, ja heillä on vakaa ja vilpitön ajatus siitä, että juuri Helsinki ja Suomi on valmis ja oikea paikka Guggenheimille. Me olemme yhteiskunta, jossa käydään läpinäkyvää hyvää yhteiskunnallista keskustelua ja kansalaiset osallistuvat aktiivisesti päätöksentekoon. Mutta jos vastustaa, olisi hyvä perehtyä faktoihin ja tietää, mitä oikein vastustaa. Kukaan ei nykytilanteessa oikein uskalla sanoa kannattavansa museota.

Guggenheimin saaminen Helsinkiin on mielestäni loistava ajatus. Se toisi uutta draivia ja elävöittäisi kaupunkikuvaamme. Puhtaasta rakkaudesta stadiin olen sitä mieltä, että kaipaamme jotain tällaista."

Näin siis maailmanympäripurjehtija Hjallis.

"Mutta jos vastustaa, olisi hyvä perehtyä faktoihin ja tietää, mitä oikein vastustaa." Eikö tässä ole jotain epäsymmetristä? Minusta kun pitäisi samaan hengenvetoon vaatia myös

"Mutta jos kannattaa, olisi hyvä perehtyä faktoihin ja tietää, mitä oikein kannattaa."

Hjalliksen argumentit eivät ole sellaista faktaa, jonka pohjalta rationaalinen päätöksenteko olisi mahdollista. Ellei sitten päiväuniin perustuvaa päätöksentekoa pidetä rationaalisena.

Anonymous said...

Johan taas pomppas. Eikö Guggenheim muka ole voittoa tavoittelematon säätiö? Mikä siinä ei ole faktaa? Kerropa se, kun olet niin etevä. Suvannon selitys, Poolens förklaring.

Timo Suvanto said...

Voittoa tavoittelematon antaa säätiölle veroetuuksia ja mahdollisuuden saada julkista tukea. Kun voitosta ei muutenkaan ole pelkoa, niin voittoa tavoittelematon säätiö tai yhdistys on järkevä toimintamuoto. Ei tästä voi päätellä mitään säätiön puheiden ja todellisten motiivien välisestä suhteesta.

Late said...

Eikös Heurekankin takana ole säätiö? Säätiökö se sinullekin antoi potkut? Kai sitä voi silloin pitää yleishyödyllisenä? ;-)

Sakari Mäkelä said...

Voittoa ei saa tulla - mutta sehän on vain joulukuulle hyvä syy panna menemään vuoden aikana kertynyt hynä. Mitä enemmän, sitä kivempaa.... :)

(Pätee niin Heurekaan kuin Kukkeliinkin.)

Timo Suvanto said...

Näin varmaan on. Siis meikäläiselle potkujen antamista voitaisiin pitää yleishyödyllisenä toimenpiteenä. Valittaen on tässäkin todettava, että en ole koskaan saanut työstäni potkuja. Määräaikaisia töitä on tietysti loppunut määräajan päätyttyä.

Timo Suvanto said...

Näin on. Vuosi sitten Heurekassakin raha poltti taskuja, nyt on YT:t alkamassa.

Kaikki vänkääjien äiti, entinen fyysikko (sic) ja Guggenheimin intomielinen kannattaja Lauri Gröhn Nauvosta pitää tätä voittoa tavoittelemattomuutta keskeisenä argumenttina Guggenheimin jalojen pyrkimysten puolesta. Toinen hänen vastaansanomaton argumenttinsa on "Hohhoijaa". Se käykin sitten joka asiassa.

tia13-v said...

Jos joku haluaisi tehdä jotain hyvää IsollaGeellä Suomelle, tulisi Guggeli sijoittaa jonnekkin perä-espooseen tai siuntioon tai sipooseen.

Joko sellaiselle Sipoolle, joka on Helsingin jo kertaalleen pakkolunastamaa tai sitten sinne vaan keskelle lunastamatonta peltomaisemaa.
Miksi ei vaikka Vantaalle tai Kirkkonummlle tai Keravallekin :-)

Tällöin voisi matkailun määrä ehkä pikkusen kasvaa.

Nykyään, kun Helsinki on jo suuri matkailukaupunki, on turha koettaa saada siitä vielä isompaa, koska jo pelkästään suhdanteet vaikuttavat asioihin enemmän, kuin IsoGen.

Asiahan on täysin päin vastoin, raha tässä puhuu olemassa olevan potentiaalin kautta.
Genitaalari haluaa Helsinkiin, koska tämä on jo iso matkailukaupunki.

Ei että tästä pitäisi selainen tehdä.

Sakari Mäkelä said...

Taitaa olla juurikin noin. Bilbaota käytetään aina esimerkkinä, mutta sehän ei oikein ole samalla viivalla. Bilbao ei ollut mitään ennen Guggea, sen jälkeen sentään jotain. Helsinki on jo jotain, eikä saa merkityksellistä lisäarvoa yhdestä tauluvarastosta, kuinka hieno se sitten olisikin.

Eihän New Yorkiinkaan monikaan mene sen takia, että siellä on Gugge; kyllä sinne vetävät ihan muut syyt.

Timo Suvanto said...

http://www.miltton.fi/fi/suomeen-kaksi-kultaa-european-excellence-awardseista/

"Public Affairs -kategoriassa parhaana työnä palkittiin Milttonin Solomon R. Guggenheim -säätiölle toteuttama Guggenheim Helsinki -hankkeen viestintä. Museohankkeen viestinnässä keskeisessä roolissa ovat olleet keskusteleva lähestymistapa, avoimuus ja kansalaiskeskustelun mahdollistaminen.
Guggenheim Helsinki -hanke on edennyt laajaa kansainvälistä huomiota herättäneeseen arkkitehtuurikilpailuun. Päätös museon rakentamisesta tullaan tekemään myöhemmin. Milttonin ja Guggenheim-säätiön yhteistyö alkoi keväällä 2013 säätiön valmistellessa uudistettua ehdotusta Helsinkiin suunnitellusta museosta.
Milttonin Gasumille ja Solomon R. Guggenheim -säätiölle toteuttamat projektit olivat ainoat kilpailun shortlistille Suomesta yltäneet työt. Kilpailuun lähetettiin kaikkiaan 1 600 työtä."

Miltton on siis saanut kultaa European Excellence Awards -kilpailussa. Ilkeä ihminen kuin minä saattaisi kysyä, että tuliko kultamitsu siitä, että Guggenheimin kannatus on laskenut jopa Kokoomus-poliitikkojen piirissä?

http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/hurriganes_get_on_20099.html#media=20101

Toisaalta voittihan Hurriganeskin Euroopan pop jury kilpailun kappaleella Get on. Loppu onkin sitten historiaa, kuten toivottavasti myös Guggenheim.

Anonymous said...

"Museohankkeen viestinnässä keskeisessä roolissa ovat olleet keskusteleva lähestymistapa, avoimuus ja kansalaiskeskustelun mahdollistaminen."

Kaikkien sarkasmien äiti.

Late said...

Meinasin sanoa samaa, mutta anonyymi ennätti ensin.

tia13-v said...

""Museohankkeen viestinnässä keskeisessä roolissa ovat olleet keskusteleva lähestymistapa, avoimuus ja kansalaiskeskustelun mahdollistaminen."

Kaikkien sarkasmien äiti. "

Eikös se ollut Strada-ohjelma, joka häädettiin tai muuten koetettiin savustaa ulos tämän erään Käläkälä-Kalavale-Seireenin toimesta, kun asiaa käsiteltiin jossain joskus aikoja sitten?
Vai muistanko ihan väärin.

Jos muistan oikein, niin olihan se jo muinoin todella avointa ja vapaata tiedotusta kaikille säädyille ja samaan hintaan :-)

No saipahan nauraa vapaalle tietotukselle, kun kameraryhmääkin ajettiin ulos tilaisuudesta happamien ilmeiden säestyksellä.

Mahtaisikohan ko. jakso olla jossain nähtävillä. Ehkä YLE-Arenassa tai muualla.

Olisi kiva nähdä se pitkästä aikaa.

Timo Suvanto said...

Ensin annettiin ymmärtää, että kyseessä on paitsi ainutlaatuinen, niin myös ainutkertainen tarjous. Siihen on syytä tarttua heti, sillä Guggenheimin perään kuolaajia on jonoksi asti. Kuulemma viikoittain tuli kyselyjä maailman metropoleista.

Vaan kuinkas sitten kävikään? Kun Helsinki antoikin rukkaset Guggikselle varmaan puuhaporukan täydelliseksi yllätykseksi, niin eipä ylkä ollut tuosta moksiskaan. Tarjous ei ollutkaan voimassa vain rajoitetun ajan, vaan se osoittautui pysyväksi. Jos pääsy sisään paraatiovesta torpattiin, niin takaovi jäi vielä mukavasti raolleen. Jalka on jo tiukasti ovenraossa, mutta oven salpaajien määrä tuntuu kasvavan nopeammin kuin Hesan sulhaskandidaatin puhemiesten myötäjäiset.

Elämme jännittäviä aikoja. Kallistaako neiti Helsinki lopulta korvansa lipeville kosiopuheille. Johan luvattiin yli 40 millin vuotuista hyötyä. Laskelman on tehnyt Boston Consulting Group. Kun esimerkiksi taiteilija Osmo Rauhalalta kysyttiin niiden luotettavuudesta, niin tämä oli sitä mieltä, että muutenhan koko firmalla ei olisi mitään uskottavuutta.

Niinpä.

tia13-v said...

"Johan luvattiin yli 40 millin vuotuista hyötyä. Laskelman on tehnyt Boston Consulting Group."

Olisi kiva tietää mitä erinäiset konsultit ovat tässä viimeisen 10 vuoden aikana Helsingin kaupungille ja veronmaksajille maksaneet, kun huomioi vaikkapa vain automaattimetron kustannukset.

Tämä Lahdenrannan ja Saurin 'lyömme viisaat päämme yhteen' -projekti tuntuu olevan yksi kauneimmista konsultaatioihmeistä.
Harmi vaan, että Lahdenranta lähti eläkkeelle(jotkut ovat sitä mieltä, että sai jo lähteä) ja Sauri ei vieläkään konsultoi juttujaan Yöradiossa, vaikka sinne ne kuuluisivat, noin asiantuntevuuspohjalta mietittynä, hänen ollessaan muistaakseni psykologiasta väitelleenä juurikin asiaajantuntija kuuppatieteissä.
Kun taas joukkoliikenne ei kaiketi kuulu psykologian oppimäärään, edes laajemmissakaan kokonaisuuksissa.

Näin ollen sopii ihmetellä Saurin Pekan kyvykkyyttä tämän kaltaisissa asioissa.

Mahtaako olla siis, että koko Helsingin kaupungin hallitus on täynnä Saurin kaltaisia tomppeleita?
En tarkoita tässä siis tomppelilla idioottia, vaan tarvetta lähteä päättämään asioista, joista ei ole mitään asiantuntemusta.

Tällöinhän kun jopa edustaja joutuu tunnustamaan asiantuntemattomuutensa, kun ei kukaan voi olla täydellisen viisas, silleen stainerilaisittain siis, ettei tarvitsisi neuvoa maahiselta.

Konsulttiahan siinä sitten konsultoidaan.

Tuota nykypäivän poliittista steiner-tietäjää.


"Kun esimerkiksi taiteilija Osmo Rauhalalta kysyttiin niiden luotettavuudesta, niin tämä oli sitä mieltä, että muutenhan koko firmalla ei olisi mitään uskottavuutta.

Niinpä."


No niinpä niin.

Yhtälailla kun Rudolf-setä ei anna takuita väitteilleen, ei anna konsulttikaan.

Jos konsultti tarjoaa 'tai saat rahasi takaisin' -tyypin sopimusta, niin olen tyytyväinen, mutta kun ei tarjoa.

Se vaan vie.
Ilman vastuuta.
Tai uskottavuutta.

Kuten vie Rafaela.
Kuten vie Guggenheim.
Kuten vie tuulet ja puhurit...


Kalle Maailmanmatkaaja. said...

"Laaja kansainvälinren huomio" on aika suhteellinen käsite. Kierrän työkseni maailmaa. Kukaan ei ole vielä kertaakaan ottanut Guggenheimin arkkitehtikilpailua puheenaiheeksi, vaikka minun tiedtään olevan suomalainen ja liikun piireissä, joissa siitä voisi joku ollut vaikka kuullutkin.

Late said...

Meidän savolaisten äänenkannattaja Mullikan toimittaja Sami Vainio kirjoitti mm. Guggenheimista otsikolla Kulttuurin ilmasilta.

"Kulttuurin pitäisi Suomessa olla vain tietynlaista, on käynyt ilmi myös väittelyssä Guggenheim-museosta. Itse vastustin Guggenheimia vielä alkuvaiheessa, kun museon perustamisen kaikki kustannukset näyttivät lankeavan veronmaksajille.

Kun ensimmäinen Guggenheim-hanke sitten kaatui, olo oli tyhjä: taide-elämä olisi jatkossakin sitä yhtä ja samaa. Suomesta puuttuu kansainvälisen tason taidemuseo, joka esittelisi etenkin 1900-luvun suuntauksia. Ateneumin vierailunäyttelyt eivät korvaa laajaa maailmantaiteen peruskokoelmaa. Sen takia olen nyt samaa mieltä kosmopoliitti Ari Lahden kanssa. Guggenheim on kansallinen hanke, joka maksaa itsensä ainakin osittain takaisin.

Arvelen, että suomalaisista on imartelevaa olla Guggenheim-säätiön kosiskelun kohteena, mutta jos se pakkaisi tavaransa ja lähtisi muualle, jäljelle jäisi haikeus.

Pitkälti samat piirit, jotka tyypillisesti moittivat Suomea käpertymisestä lintukotoon tai impivaaraan, toisaalla paheksuvat ulkomaisia vaikutteita.

Valtosessa ja Guggenheimissa arveluttaa niiden amerikkalaisuus. Slaavilaisessa kulttuurissamme Yhdysvallat nähdään ylimpänä pahana, joka haluaa alistaa maailman yhtenäiskulttuurinsa, Coca-Colan, Starbucksin ja tähtilipun alle.

Itse näen, että nykymaailmassa, jossa taistellaan myös mielikuvista, ei ole huono idea vahvistaa kulttuurista ilmasiltaa länteen. Pääkaupunkimme ytimessä on venäläisomisteinen jäähalli, jossa pelataan Venäjän jääkiekkoliigaa. Sitä täydentäisi hyvin amerikkalaissäätiön ylläpitämä taidemuseo. Molemmat yhteenlaskettuna Helsinki olisi todella se idän ja lännen kohtauspaikka tai sulatusuuni, jollaisena se mielellään esiintyy.

Sami Vainio
Kirjoittaja on Savon Sanomien uutistoimittaja."

Mitä mieltä poikkitieteilijä on tästä savolaisesta kulttuuripoliittisesta näkemyksestä? Savolaisten jutuissahan vastuu perinteisesti on siirtynyt kuulijalle.

Timo Suvanto said...

Mullikka on siis Savon Sanomat, mikä ei-savolaisille poikkitieteellisen lukijoille selvennettäköön. Täytyy myöntää, että jopa tässä kontekstissa harvoin törmää näin asenteelliseen ja perusteluiltaan yhtä ontuvaan tekstiin.

Ei tekisi mieli edes kommentoida, mutta menkööt muutama. Ari Lahti on kuopiolainen talousvaikuttaja, mm. KUPS:n omistaja. Toimittajan nuoleskelu lehden kannalta tärkeää ihmistä on lähinnä vastenmielistä. Mikä tekee Lahdesta kosmopoliitin? Hän on käynyt pari luokkaa lukiota Englannissa, onko muuta näyttöä kosmopoliittisuudesta? Erkki Toivanen, Rauli Virtanen tai jopa Martti Ahtisaari ovat minusta henkilöitä, joista voi käyttää titteliä kosmopoliitti. Ihmisenä pikkumainen Ahtisaari Nobelin rahoista toimittajalle kiukutteluineen ei tosin ole minusta sieltä kaikkein avarakatseisemmasta päästä.

Näillä tiedoilla Guggenheimiin ei ole tulossa mitään peruskokoelmaa. Se ei oikein täytä edes museon tunnusmerkkejä. Guggenheimista on tulossa taidehalli, jossa Guggenheimin säätiö voi kierrättää omia kokoelmiaan suomalaisten ja ennen kaikkea hesalaisten verovaroilla.

Guggenheim maksaa varmasti itsensä "ainakin osittain" takaisin. Se on varmaan totta, onhan jokainen myyty lippu tuloa. Laittaisin painon tässä erittäin voimakkaasti sanalle "osittain"

"Arvelen, että suomalaisista on imartelevaa olla Guggenheim-säätiön kosiskelun kohteena, mutta jos se pakkaisi tavaransa ja lähtisi muualle, jäljelle jäisi haikeus."

Jos suomalaisilla tarkoitetaan Pajusta, Haataista, Gallen-Kallela-Sireniä, jotka ovat saaneet henkilökohtaisesti kokea amerikkalaisen "kosiskelun", niin Vainion analyysi pitää varmaan paikkaansa. Sen sijaan niitä suomalaisia, joille lankeaa tässä yhtiössä äänettömän osakkaan maksajan rooli, ei kosiskeli hirveästi imartele. Lähempänä todellista tunnetta oleva termi olisi "vituttaa".

Ruotsi on meille urheilussa rakas vihollinen, jonka poistuminen olisi varmaan haikeaa. Sama tunne on varmaan HIFK:n, jopa osittain Jokereiden kannattajissa seurausta Jokereiden lähdöstä KHL:ään. Guggenheimin poistuminen vähin äänin takavasemmalle olisi suurimmalle osalle suomalaisia kaikkea muuta kuin haikeaa.

Savon Sanomat kunnostautui taannoin myös tässä ns. pakkoruotsiasiassa erikoisen pontevana sen puolustajana. Helsingin Sanomissa 19.9.2010 oli kyselty eri medioiden keskeisten henkilöiden kantaa ”pakkoruotsiin”. Savon Sanomien päätoimittaja Jari Tourunen oli tätä mieltä.

"Olen pakkoruotsin kannalla, ehdottomasti. Historialliset, kulttuuriset ja maantieteelliset perusteet ovat vahvat. Myös yhteydenpito muiden pohjoismaalaisten kesken hoituu helposti ruotsilla. Ruotsin lisäksi olisi tärkeätä, että suomalaiset osaisivat hyvin vielä vähintään yhden muun kielen."

Vastustukseni sekä pakkoruotsiin (huono ilmaus, mutta menkööt lyhyyden vuoksi) ja Guggenheimiin johtuu ennen kaikkea siitä, että niitä puolustetaan aivan kestämättömällä ja kuulijaa aliarvioivalla retoriikalla. Guggenheimia vastusta myös siksi, että se tuoma lisäarvo ei minusta ole missään suhteessa siihen meneviin kustannuksiin ja sen läpiajaminen olisi selkeästi kansalaisten tahdon ylitse kävelemistä.

Ruotsin kieltä, suomenruotsalaista kulttuuria, jopa Suomen kaksikielisyyttä sen aiheuttamista kustannuksista ja vähäisestä tuottavuudesta huolimatta en vastusta. Kaksikielisyys voisi olla rikkautta, jos sen avulla voitaisiin osoittaa kahden eri kulttuurin voivan elää rauhanomaista rinnakkaiseloa. Nykyinen riitely ruotsin kielen asemasta peruskoulun opetussuunnitelmassa ei ole osoitus kaksikielisyyden rikkaudesta vaan sen tuomasta jännitteestä eri ryhmien välille.

Anonymous said...

Sen verran paksulti ruskeaa töhnää on täytynyt jää Vainion kielen päälle, että vähintään yksi pullo Illodinia kuluu, ennen kuin sillä hengityksellä kehtaa lähteä ihmisten ilmoille.

Anonymous said...

täytynyt jäädä

Tia13-v said...

ESITYS:

Koska meillä on YLE-vero, jolla kustannetaan kaikki se upeus mitä esimerkiksi ruotsinkieliset radio- ja TV-lähetykset tuottaa, tulee lanseerata myös Guggenheim-VERO, joka lankeaa kunnallisveron osana helsinkiläisien maksettavaksi.

Riittääkö yksi prosentti vai laitammeko samoin tein 2%?

Anderson Morris said...

Oletko ajatellut saada lainaa? Vakavasti tarvitset kiireellistä lainan aloittaa oman yrityksen? Oletko velkaa? Tämä on tilaisuutesi saavuttaa toiveesi tarjoamme henkilökohtaisia lainoja, yritysten lainoja ja yritysluottojen ja kaikenlaiset lainojen korko 2% lisätietoja ota yhteyttä sähköpostitse (andmoris38@gmail.com)

kumah james said...

Oletko liikemies tai nainen? Oletko rahoitusongelmassa tai tarvitsetko varoja aloittaaksesi oman yrityksenne? Tarve maksaa lainoja heidän velkansa tai maksaa laskuja tai aloittaa mukava liiketoiminta? Onko sinulla alhainen luottopiste ja sinulla on vaikea saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta / muilta rahoituslaitoksilta? Tarvitsetko yhtä lainaa tai rahoitusta mistä tahansa syystä, kuten:
A) Henkilökohtainen laina, liiketoiminnan laajentaminen,
B) Yritysten perustaminen, koulutus,
C) Velkojen konsolidointi,
D) Kovan rahan laina

Tarjoamme lainaa alhaisella korolla 3% ja vakuudellamme eikä vakuudellamme, tarjoamme henkilökohtaisia ​​lainoja, velkojen konsolidointilainoja, riskipääomaa, yritysluottoa, opintolainaa, kiinnitystä tai lainaa mistä tahansa syystä ".

Menetelmämme tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden määrittää tarvittavan lainan määrä ja myös sen keston, jolla sinulla on varaa, antaa sinulle todellisen mahdollisuuden saada tarvittavat varat!

Nämä henkilökohtaiset lainat voidaan hyväksyä riippumatta luottotietosi ja on paljon onnellisia asiakkaita varmuuskopioida tämän vaatimuksen. Mutta et saa vain tarvitsemasi henkilökohtaisen lainan; Saat halvimman. Tämä on meidän lupaus: Takaamme alimman kurssin kaikille lainoille, joilla on vapaa vakuus.

Pyrimme jättämään positiivisen kestävän vaikutelman ylittämällä asiakkaidemme odotukset kaikessa, mitä teen. Tavoitteenamme on kohdella sinua arvokkaasti ja kunnioittavasti tarjoamalla korkealaatuista palvelua hyvissä ajoin.

Sähköposti: midland.credit2@gmail.com
Yrityksen nimi: MIDLAND CREDIT HOME
Käy osoitteessa: www.midlandcreditonline.com

Richard peterson said...

HYVIÄ UUTISIA;
Etsitkö taloudellista tukea? Tarvitset kiireellistä lainaa maksaa
Laskut tai velkasi? Tämä on tilaisuus, jota etsit. Tarjoamme kaikille
Lainatyypit, kuten yrityslainat, autolainat, yritys
Pääoma, asuntolainat, opintolainat tai valintasi laina 2%
Korko. Kiinnostuneiden henkilöiden tulee ottaa yhteyttä meihin sähköpostilla
Osoite: richardpeterson706@gmail.com

Elena Nino said...

Hyvä lainahakijat

Onko sinulla mitään taloudellisia vaikeuksia? Haluatko aloittaa oman yrityksenne? Tämä laina yritys perustettiin ihmisoikeusjärjestöihin ympäri maailmaa, jonka ainoana tarkoituksena oli auttaa köyhiä ja ihmisiä, joilla on taloudellisia vaikeuksia elämästä. Jos haluat hakea lainaa, palaa meille alla olevaan sähköpostiosoitteeseen: elenanino0007@gmail.com

Nimi:
Vaadittava laina:
Lainan kesto:
Matkapuhelinnumero:

Kiitos ja Jumala siunatkoon
LUOTTAMUS
Elena

Sarah Williams said...

Sky World -luotto Yritykselle annamme lainoja korolla 0f 3%. skyworldloanfirm@gmail.com
 

Hyvä päivä sir / ma am.

Olemme yksityinen yritys ja tarjoamme lainoja alhaisilla koroilla sen määrittämisessä, kuinka paljon lainaa on 100 miljoonan dollarin lainan määrästä, joka on $ 1 000 dollarin lainakanta liiketoiminnan kehitykselle: kilpailu / liiketoiminnan laajentamisen kilpailukyky.

Tarjoamme lainaa

* Henkilökohtaiset lainat (suojatut ja vakuudettomat)
* Yritysten lainat (turvattu ja vakuudettomat)
* Luottolimiitti
  
Ei ennakkomaksuja.

Kiitämme sinua siitä, että olet lukenut tämän mainoksen.
Saat lisätietoja ja tiedustelut lähetä sähköpostia meille tänään
skyworldloanfirm@gmail.com
skyworldloanfirms@yahoo.com


Sarah Williams.

John Ahmed said...

Hyvä Kantaja,

Oletteko etsineet oikeutettua ja rehellistä hyvämaineista luotonantajaa tai sijoittajaa? Tässä on tilaisuus, jota olet etsinyt, ja Russell Loan Investments tarjoamme lainoja matala korko 3% ja annamme seuraavanlaisia lainoja alla ja idea.

Asuntolaina
Autolaina
Kiinteistöt
Yritysprojekti
Yritysten lainat
Laina ostaa kiinteistöä
Yrityksen laajentaminen
Henkilökohtainen laina [turvallinen ja vakuudettomuus]
Opiskelijat lainaavat ja niin monet muut.

Jos tarvitset lainaa näistä syistä, ota ystävällisesti yhteyttä asiakaspalvelumme sähköpostiosoitteeseen: russell.credit40@gmail.com

Parhain terveisin
Herra. John Ahmed

Clark Kent said...

Oletko liikemies tai nainen? Oletko missä tahansa taloudellisessa hälytyksessä tai tarvitsetko varoja aloittaaksesi oman yrityksenne? Tarvitsetko lainaa velan maksamiseen tai talon tai auton ostamiseen? 3%: n lainaehdotus on voimassa, jos tarvitset lainan, jotta voimme edetä eteenpäin: luthor2.corploanfirm@gmail.com

3%: n lainaehdotus on nyt voimassa

kelvin kent said...

Hei rakas, tämä on ilmoittaa teille hallituksen hyväksymästä lainaluottoyhtiöstä, jolla on kiinnostusta niille, jotka eivät kykene täyttämään elämänsä taloudellisia vaatimuksia. Tämä yhtiö on juuri syntynyt, ja se on valmis antamaan lainaa jokaiselle yksittäiselle tai yritykselle, joka tarvitsee lainaa ($ 5,000.00 - $ 1,000,000,000.00) maksamaan takaisin vähintään viiden (5) vuoden ja enintään kolmekymmentäviisi ( 35) vuotta ja korko 3%. Riippumatta haetusta rahasummasta, rahat lähetetään henkilökohtaiseen pankkitilillesi kolmen (3) työpäivän kuluessa hakemuksesta, eikä myöskään ole piilotettuja maksuja Sinua kannattaa hyödyntää tätä tilaisuutta. Lainahakemukselle lähetä meille pyyntö tänään osoitteessa kelvinkentloanfirm83@gmail.com ja sinusta lähetetään virallinen hakemuslomake täyttääksesi, mitä aikaisemmin aloitat käsittelyn, sitä aikaisemmin laina siirretään henkilökohtaiseen pankkitilillesi. Palauta meille tänään ja sinä ilahdut, koska palvelusi ovat tyydyttäviä. ja luotettavaa Lämpimät terveiset Amos Frank C.E.O Otin yhteyttä toimistoosi ja jätin viestin sihteeri Miss Filching Wombatin kanssa. Odotan nopeaa vastausta

John Ahmed said...

Tarvitsetko minkäänlaista lainaa? Jos vastaus on myönteinen, niin ota minuun yhteyttä pikaisesti lainaan 3%: n korolla. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: russell.credit40@gmail.com tai kirjoita meille: +1 (619) -345-7498

Terveiset.
Russell Investments

John Ahmed said...

Tarvitsetko minkäänlaista lainaa? Jos vastaus on myönteinen, niin ota minuun yhteyttä pikaisesti lainaan 3%: n korolla. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: russell.credit40@gmail.com tai kirjoita meille: +1 (619) -345-7498

Terveiset.
Russell Investments

John Ahmed said...

Tarvitsetko minkäänlaista lainaa? Jos vastaus on myönteinen, niin ota minuun yhteyttä pikaisesti lainaan 3%: n korolla. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: russell.credit40@gmail.com tai kirjoita meille: +1 (619) -345-7498

Terveiset.
Russell Investments

REMY.CREDIT said...

XMAS-LAINAT ON TÄSTÄ NYT ALLE 1%

tarvitset kiireellistä lainaa aloittaaksesi yrityksen ennen joulua tarvitsetko Xmas-lainan? annamme sen sekä yritykselle että yksilölle, joten jos tarvitset kiireellistä lainaa nyt 12 tunnin kuluessa, voimme antaa sinulle lainan viipymättä.
Xmas-laina on nyt saatavissa 1 prosentin alhainen korko: ota yhteyttä suoraan osoitteeseen: [REMY.CREDIT111@gmail.com]
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Yrityksen nimi: REMY.FINK CREDIT
Yrityksen sähköpostiosoite: {REMY.CREDIT111@gmail.com}
Yritys NMLS ID: 517219
Toivon sinulle kaikkea hyvää,
REMY.FINK ...

Hobelman Finance said...

Tarvitsetko lainaa? JOS KYLLÄ! Ota yhteyttä Hobelman Finance and Mortgages Limitedin pienten ja suurten lainojen määrään. Tarjoamme lainoja kohtuullisella korolla 2%. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa hobelmanfinance@gmail.com ja työskentelet kanssamme hyvästä kokemuksesta. +17816567138 luotto on avoin kaikille kansalaisuudesta riippumatta.

Saara Kemi said...

Olen Saara Kemi yksityinen lainanantaja, etsit yrityksen lainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa, autolainaa, Xmas-lainaa, opintolainaa, velkojen konsolidaatiolainoja, vakuudettomia lainoja ja riskipääomaa? Jos pankki tai rahoituslaitos on luopunut yhdestä tai useammasta syystä. Olet oikeassa paikassa laina ratkaisuille, annamme lainoja kaikille henkilöille, ajotka vaihtelevat 2,000 vähintään 100 miljoonan sisällä yhden vuoden 30 vuoden takaisinmaksuaikaan mihin tahansa maailmaan. Ota yhteyttä minuun lisätietoja sähköpostitse: saara.kemi@gmail.com

Saara Kemi said...

Olen Saara Kemi yksityinen lainanantaja, etsit yrityksen lainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa, autolainaa, Xmas-lainaa, opintolainaa, velkojen konsolidaatiolainoja, vakuudettomia lainoja ja riskipääomaa? Jos pankki tai rahoituslaitos on luopunut yhdestä tai useammasta syystä. Olet oikeassa paikassa laina ratkaisuille, annamme lainoja kaikille henkilöille, ajotka vaihtelevat 2,000 vähintään 100 miljoonan sisällä yhden vuoden 30 vuoden takaisinmaksuaikaan mihin tahansa maailmaan. Ota yhteyttä minuun lisätietoja sähköpostitse: saara.kemi@gmail.com

Mrs. Alvaro Martinez said...

Alvaro Martinez Hei, Etsitkö oikeutettua ja luotettavaa rahoituksenantajaa? Tarvitsetko lainaa? Tarvitsetko kiireellistä taloudellista apua? Tarvitsetko hätälainan maksamaan velkaa tai tarvitset pääomalainaa liiketoiminnan parantamiseksi? Tarjoamme kaikenlaisia lainoja 2 prosentin korkotuloille yksityisille ja yritysasiakkaille selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla. Tarjoamme lainoja missä tahansa korkeudessa mihin tahansa kohteeseen, joten ota yhteyttä meihin tänään saadaksesi instant lainan tänään. Ota yhteyttä sähköpostitse: (safeloanglobalcompany@gmail.com)

BEST POINT LOAN said...

Laillisen lainan saaminen on aina ollut valtava ongelma niin monille asiakkaille, joilla on rahoitustarpeita. Epäkelpoisten lainojen ja takuiden ongelma on se, että asiakkaat ovat aina huolissaan, kun he hakevat lainaa lailliselta luotonantajalta. Mutta BEST POINT LOAN FIRM on tehnyt tämän eron laina-alalla. Lainahallitus on myöntänyt BEST POINT LOAN FIRM: lle luvan paikallisille ja kansainvälisille asiakkaille 3 prosentin korolla. Meille on myönnetty etuoikeus täyttää taloudelliset tarpeesi. Luottoongelma ei saisi estää sinua saamasta tarvitsemasi lainan.

Palvelumme sisältävät seuraavat: -
* Hyvitykset sijoittajille
* Velkojen konsolidointi
* Toinen kiinnitys
* Liiketoiminta
Lainat * Henkilökohtainen
Lainat * Kansainväliset lainat

Ei sosiaaliturvaa eikä luottotarkastusta, 100% takuu. Sinun tarvitsee vain kertoa meille täsmälleen, mitä haluat ja voimme todella tehdä sinusta todellisen unelmasi. BEST POINT LOAN sanoo KYLLÄ, kun pankit sanovat EI. Lopuksi rahoitamme pienimuotoista lainayhtiötä, välittäjiä ja pienimuotoisia rahoituslaitoksia, koska meillä on rajoittamaton pääoma. Lisätietoja saat lainan ostosta meiltä: Vastaa nopeasti tähän sähköpostiviestiin: (bestpointloanld@gmail.com)

Adam moore said...

LÖYTÄMISTÖN ALOITTAMINEN, UUSI UUSI!

Hanki 5 500 dollaria päivittäin; kuuden kuukauden ajan

Tiedätkö, että voit hyökätä ATM-koneeseen hakkeroidulla ATM-kortilla?
Kehitä mieltäsi ennen hakemusta, suora ...
Tilaa tyhjä ATM-kortti nyt ja saat miljoonia viikon sisällä!
Ota yhteyttä sähköpostitse (blankatmcardguru677@gmail.com)
Meillä on erityisesti ohjelmoitu ATM-kortteja, joita voidaan käyttää hakata ATM
koneita, ATM-kortteja voidaan käyttää vetäytymään ATM: ssä tai pyyhkäisemällä
POS kaupoissa.

Tässä on ATM-CARDS-hinnasto:

Kortit, jotka vetävät 5 500 dollaria päivässä, maksaa 200 dollaria

Kortit, jotka nostivat 10 000 dollaria päivässä, maksoivat 355 dollaria

Kortit, jotka vetävät 35 000 dollaria päivässä maksaa 550 dollaria

Kortit, jotka vetävät 50 000 dollaria päivässä, maksoivat 3670 dollaria dollaria

Kehitä mielesi ennen hakemista, se on suora sopimus!
Hinta sisältää toimituskulut ja maksut, tilaa nyt: ota yhteyttä meihin
sähköposti. (Blankatmcardguru677@gmail.com)

TÄLLÄ TÄMÄ ON HELPPO PUHDASTA.

Adam moore said...

LÖYTÄMISTÖN ALOITTAMINEN, UUSI UUSI!

Hanki 5 500 dollaria päivittäin; kuuden kuukauden ajan

Tiedätkö, että voit hyökätä ATM-koneeseen hakkeroidulla ATM-kortilla?
Kehitä mieltäsi ennen hakemusta, suora ...
Tilaa tyhjä ATM-kortti nyt ja saat miljoonia viikon sisällä!
Ota yhteyttä sähköpostitse (blankatmcardguru677@gmail.com)
Meillä on erityisesti ohjelmoitu ATM-kortteja, joita voidaan käyttää hakata ATM
koneita, ATM-kortteja voidaan käyttää vetäytymään ATM: ssä tai pyyhkäisemällä
POS kaupoissa.

Tässä on ATM-CARDS-hinnasto:

Kortit, jotka vetävät 5 500 dollaria päivässä, maksaa 200 dollaria

Kortit, jotka nostivat 10 000 dollaria päivässä, maksoivat 355 dollaria

Kortit, jotka vetävät 35 000 dollaria päivässä maksaa 550 dollaria

Kortit, jotka vetävät 50 000 dollaria päivässä, maksoivat 3670 dollaria dollaria

Kehitä mielesi ennen hakemista, se on suora sopimus!
Hinta sisältää toimituskulut ja maksut, tilaa nyt: ota yhteyttä meihin
sähköposti. (Blankatmcardguru677@gmail.com)

TÄLLÄ TÄMÄ ON HELPPO PUHDASTA.

Hobelman Finance said...

Tarvitsetko lainaa? JOS KYLLÄ! Ota yhteyttä Hobelman Finance and Mortgages Limitedin pienten ja suurten lainojen määrään. Tarjoamme lainoja kohtuullisella korolla 2%. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa hobelmanfinance@gmail.com ja työskentelet kanssamme hyvästä kokemuksesta. +17816567138 luotto on avoin kaikille kansalaisuudesta riippumatta.

kelvin kent said...

Hei, oletko kiinnostunut saamaan minkäänlaista lainaa? Ohjaaja Kelvin Kent Loans Limited, Kevin Kentin laina-palvelu ja laillinen luottosijoitus, tarjoamme lainoja yksityishenkilöille ja yrityksille sekä tarjoamme luotettavia ja sijoituspalveluja monille asiakkaille / potentiaaliselle tasolle Kohtuullinen korko (3 000 dollaria / €) enintään lainan suuruudeksi (300 000 000 euroa / €), jonka kesto on 1 vuosi 25 vuoteen. Ota yhteyttä yrityksen kautta Sähköpostiosoite: kelvinkentloanfirm83@gmail.com Yhteys: kelvinkentloanfirm83@gmail.com: lainaasi tänään, olemme palveluksessanne. Kiitos, että odotit nopeaa vastaustasi. Kevin Kent.

Unknown said...

Tarjoamme allaolevan lainan palveluja:.

* Sijoittajat lainat ..........
* Velkojen konsolidointi ...........
* Asuntolainat .......
* Yritysten lainat ........
* Henkilökohtaiset lainat ...............
* Kansainväliset lainat ...
* Matkakorvaukset .........
* Visa-lainat .........

Tarjoamme lainoja taloudellisille avustajille, joilla on alhainen korko 3%. Saadaksesi lainaa tämän yrityksen kanssa, voit kertoa täsmällisen määrän lainaa tarvitset ja aika, jolloin voit maksaa laina takaisin. joten jos olet kiinnostunut ystävällisesti ota yhteyttä alla yksityiskohtaisesti.

Sähköposti: kate_solution@outlook.com
Whatsapp: 2347050251612

ADOIFLOANS said...

TÄMÄ ON MYÖNNÖN OIKEUDELLISIA OIKEUKSIA MYÖNNÄ LAITOKSISTA ADOIF-LAINAN YRITYKSESTÄ.


Nimeni on Miss Muhammad manah, olen Brasiliasta olen yksinhuoltaja äiti, jolla on kaksi lasta, haluan kiittää herra Adoifia lainanantajana minulle 200 000 lainaa 1 prosentilla ilman minkäänlaista viivytystä tai stressiä, jotta voisin aloittaa Oma liiketoiminta hän myöntää minulle lainan 23 tuntia sain lainan ilman viivytystä, jos tarvitset kiireellistä lainaa sähköpostitse herra adoif laina yritys kautta [adoifloans@gmail.com]
olen niin onnellinen nyt perheeni kanssa voin nyt syöttää lasteni ja hoitaa heidät hyvin.

Kellie Wilson said...

Hei katsojat

Tämä on Oceanic-rahoitus tarjoamme lainoja yksityishenkilöille ja yrityksille ympäri maailmaa, olemme rekisteröity ja lisensoitu laina yritys, tarvitset lainaa maksamaan laskuja? tarvitset lainaa aloittaa liiketoiminta? tarvitsetko lainaa ostaa asunnon? tarjoamme kaikenlaisia lainoja, jos olet kiinnostunut saamaan minkäänlaista lainaa sähköpostitse: Oceanicfinance113@gmail.com tai whats-app: +1(267)725-7570

Scott Larry said...

Hei,

Tällä kerromme sinulle lainatarjoustamme, tarjoamme yksityisiä, kaupallisia ja henkilökohtaisia lainoja hyvin alhaisilla korkotasoilla alle 3% 1-20 vuoden kuluessa takaisinmaksuaikana, ja voit lainata 1,000 - 25,000.000 euroa. jos olet kiinnostunut ystävällisesti lähetä meille sähköpostia osoitteeseen accessloanfirm2030@gmail.com

Suurin etu lainan hankkimisesta lainanantajilta on se, että vakuuksia ei vaadita.
Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: accessloanfirm2030@gmail.com

Vastaa sähköpostilla, jos olet kiinnostunut saamaan lainaa meiltä ystävällisesti lähetä sähköpostia.
Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: accessloanfirm2030@gmail.com

Dr Purva Pius said...

Do you need Personal Loan?
Business Cash Loan?
Unsecured Loan
Fast and Simple Loan?
Quick Application Process?
Approvals within 24-72 Hours?
No Hidden Fees Loan?
Funding in less than 1 Week?
Get unsecured working capital?
Email us:urgentloan22@gmail.com
Application Form:
=================
Full Name:................
Loan Amount Needed:.
Purpose of loan:.......
Loan Duration:..
Gender:.............
Marital status:....
Location:..........
Home Address:..
City:............
Country:......
Phone:..........
Mobile / Cell:....
Occupation:......
Monthly Income:....
Email us (urgentloan22@gmail.com)

Dr Purva Pius said...


DO YOU NEED FINANCIAL HELP? 5000$ to 100,000,000.00$
No credit check
Repaid over 1 year to maximum of 25 years at a low interest rate of 3%.
Approval in 15-30 minutes
Open 7 days a week from 24/7
Service available nationwide
E-MAIL - urgentloan22@gmail.com

Chris Richard said...

Tarvitsetko todellisen lainan EI KOLLATERALIA välillä 1000-50.000.000 dollaria, euroa, puntaa?
Hanki nopeasti ja kätevä laina maksaa laskuja ja aloittaa uuden rahoituksen projekteihisi ja yrityksesi alhaisimmalla korolla 2%. Ota yhteyttä tänään Venäjän federaatiossa: chrisrichardloanfirm@hotmail.com kautta Whats App numero +1 (845) 731 5341

Dr Purva Pius said...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of S$250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of S$250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius,via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

Unknown said...

Tarjoamme allaolevan lainan palveluja:.

* Sijoittajat lainat ..........
* Velkojen konsolidointi ...........
* Asuntolainat .......
* Yritysten lainat ........
* Henkilökohtaiset lainat ...............
* Kansainväliset lainat ...
* Matkakorvaukset .........
* Visa-lainat .........

Tarjoamme lainoja taloudellisille avustajille, joilla on alhainen korko 3%. Saadaksesi lainaa tämän yrityksen kanssa, voit kertoa täsmällisen määrän lainaa tarvitset ja aika, jolloin voit maksaa laina takaisin. joten jos olet kiinnostunut ystävällisesti ota yhteyttä alla yksityiskohtaisesti.

Sähköposti: kate_solution@outlook.com

Marie Jeff said...

Annamme lainan, jonka matala korkoprosentti on 2% ja lainan kesto 1-30 vuotta lainan takaisinmaksuun (turvattu ja vakuudettomuus). Älä pidä taloudellisia ongelmia itsellesi, jotta et voi olla velan päällikkö tai taloudellinen stressi ylös, minkä vuoksi sinun täytyy ottaa meihin yhteyttä nopeasti ratkaisuun taloudellisia ongelmia. Meille tulee olemaan suuri ilo, kun olet taloudellisesti vakaa
ota yhteyttä sähköpostitse :( njbusinessloanfunds@gmail.com
WhatsApp: +15186011966
Sitio-verkko: http://njbusinessloanfinancefunds.webs.com/
Https://web.facebook.com/NJBLFF)

Marie Jeff said...

Annamme lainan, jonka matala korkoprosentti on 2% ja lainan kesto 1-30 vuotta lainan takaisinmaksuun (turvattu ja vakuudettomuus). Älä pidä taloudellisia ongelmia itsellesi, jotta et voi olla velan päällikkö tai taloudellinen stressi ylös, minkä vuoksi sinun täytyy ottaa meihin yhteyttä nopeasti ratkaisuun taloudellisia ongelmia. Meille tulee olemaan suuri ilo, kun olet taloudellisesti vakaa
ota yhteyttä sähköpostitse :( njbusinessloanfunds@gmail.com
WhatsApp: +15186011966
Sitio-verkko: http://njbusinessloanfinancefunds.webs.com/
Https://web.facebook.com/NJBLFF)

Jessica F said...

Pyydätkö varoja luottojen ja velkojen maksamiseen? Löytätkö sinusta hieman ongelmia maksamattomien laskujen kanssa ja et tiedä mihin suuntaan mennä tai mistä kääntää? vieraile Quicken Loan Fund Oy: ssä.

Ne tarjoavat seuraavia lainoja
* Velkojen konsolidointi laina
* Payday Loan
* Yrityslaina
*Henkilökohtainen laina
*Asuntolaina
* Auton rahoitus
* Maatilaina
* Kaupallinen laina
* Investointilaina
Tarjoamme lainaa, jonka korko on alhainen 3% ja lainojen kesto 1-20 vuotta lainan takaisinmaksuun. Siksi sinun on otettava meihin yhteyttä nopeasti rahoitusongelmien ratkaisemiseen. sähköpostiosoite; quickenloanfund@gmail.com

Jaden Steven said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Jaden Steven said...

Olen yksityinen lainanantaja ja sijoittaja, tarvitsetko legit, rehellinen, hyvämaineinen ja nopea laina? Voin auttaa sinua 100-prosenttisella takuuhuollolla, tarjoan yrityksille ja yksittäisille lainoille, lisäksi myös rahoitamme kaikenlaisia hankkeita. Lisätietoja saat osoitteesta: Js.loans2000@gmail.com tai Whatsapp +1 (518) 601-1639

Patricia Kingsman Préstamos said...

TERVETULOA PATRICIA KINGSMAN patriciakingsman.loans2016@gmail.com Tavoitteenamme on tarjota erinomainen ammattitaitoinen palvelu.

Oletko liikemies tai nainen? Oletko missä tahansa talousongelmassa tai tarvitsetko varoja oman yrityksen perustamiseen? Tarvitsetko lainan käynnistämään mukavan pienikokoisen ja keskisuuren yrityksen? Onko sinulla alhainen luottokelpoisuus ja sinulla on vaikeuksia saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta?

Lainamme ovat hyvin vakuutettuja maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. Ensisijainen tavoite on auttaa sinua saamaan ansaitsemasi palvelut. Ohjelmamme on nopein tapa saada tarvitsemasi apu nopeasti. Pienennä maksuja, jotta helpotat kuukausittaisten kulujen rasitusta. Vähentää joustavuutta, jota voit käyttää mihinkään tarkoitukseen - lomat, koulutus, ainutlaatuiset ostot

Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluita, jotka sisältävät: Henkilökohtaiset lainat, Debt consolidation lainat, Yritysten lainat, Koulutus lainat, Mortgage Secured Loan, vakuudettomia lainaa, kiinnelainoja, payday pois lainoja, opintolainoja, kaupallisia lainoja, auto lainat, investoinnit lainat, Kehityslainat, hankintalainat, rakennusluotot, joilla on alhainen korkotaso 2 prosentilla yksilöille, yrityksille ja yhteisöille. Hanki parasi perheellesi ja omasta unelmakodusta myös yleisen lainaohjelman avulla.

Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainoja - Sovelletaan maksullisia lainoja.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Ystävällisesti kirjoittaa meille takaisin laina tiedot;

LASKURIEN TIEDOT

1) Täydelliset nimet:
2) Maa:
3) osoite:
4) Valtion:
5) Sukupuoli:
6) Siviilisääty:
7) Ammatti:
8) Puhelinnumero:
9) Kuukausitulot:
10) Kinin seuraava:
11) Tarvittava lainan määrä:
12) Lainan kesto:
13) Lainan tarkoitus:
14) Tietty päivämäärä, jona tarvitset lainaa:

Jos olet kiinnostunut saamaan lainaa niin ystävällisesti kirjoittaa meille lainan vaatimus.
Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Vilpittömästi sinun,
Rouva Patricia Kingsman
patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Odotamme innokkaasti kuullessamme sinua ASAP

Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman Préstamos said...

Nimeni on rouva Patricia Kingsman olemme uusi laillista lainanantajaa vuonna 2018 ja haluamme auttaa mitä tahansa elintä, joka tarvitsee taloudellista apua, jota tarjoamme 500.000,00 euroa ja 5.000.000,00 euroa ja me myös antaa lainoja euroissa yli, joten jos tarvitset apua ystävällisesti lähetä meille sähköpostia osoitteeseen patriciakingsman.loans2016@gmail.com niin, että lainaasiirto voi tapahtua nyt kun olet lainaasi seuraavien kahdeksan tunnin aikana, se on nopea siirto ja turvallinen ilman viivytystä. Joten email: patriciakingsman.loans2016@gmail.com jos kiinnostaa

Sähköposti: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman Préstamos said...

Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainoja - Sovelletaan maksullisia lainoja.

Oletko liikemies tai nainen? Oletko missä tahansa talousongelmassa tai tarvitsetko varoja oman yrityksen perustamiseen? Tarvitsetko lainan käynnistämään mukavan pienikokoisen ja keskisuuren yrityksen? Onko sinulla alhainen luottokelpoisuus ja sinulla on vaikeuksia saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Lainamme ovat hyvin vakuutettuja maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. Ensisijainen tavoite on auttaa sinua saamaan ansaitsemasi palvelut. Ohjelmamme on nopein tapa saada tarvitsemasi apu nopeasti. Pienennä maksuja helpottaaksesi kuukausittaista jakautumista
kulut. Vähentää joustavuutta, jota voit käyttää mihin tahansa tarkoitukseen lomat, koulutus, ainutlaatuiset ostot. Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluita, jotka sisältävät: liiketoiminnan suunnittelu, kauppa- ja kehitysrahoitus, kiinteistöt ja kiinnitykset, velkojen konsolidointi lainat, yrityslainat, yksityiset lainat, kotimaisen jälleenrahoituksen lainat, joiden korot ovat alhaiset 2,00% per henkilö, yritykset ja yritysjärjestöt. Hanki parasi perheellesi ja omasta unelmakodusta myös yleisen lainaohjelman avulla. Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainoja - Sovelletaan maksullisia lainoja.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Ystävällisesti kirjoittaa meille takaisin laina tiedot;
- Koko nimi:
- tarvittava laina:
- Lainan kesto:
- lainan tarkoitus:
- Kaupunki maa:
- Puhelin:
- Kuinka kuulit meistä:

Jos olet kiinnostunut saamaan lainaa niin ystävällisesti kirjoittaa meille lainan vaatimus. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Vilpittömästi sinun,
Rouva Patricia kingsman

Odotamme innokkaasti kuullessamme sinua ASAP

Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman Préstamos said...

Terveisiä..
Ota yhteyttä turvalliseen ja vakuudettomaan lainaan 2%
........................................

Onko talouden vaikeus vaikuttaa sinuun tänä vuonna, onko pankkisi kieltäytynyt antamasta lainaa chrismasta? Jos vastauksesi on kyllä, tarvitset lainan. Olen luottolaitoksen omistaja Patricia Kingsman. Tarjoamme turvallisia ja luotettavia lainoja 2 prosentin korolla.

* Oletko taloudellisesti puristettu?
Pyydätkö varoja luottojen ja velkojen maksamiseen?
* Haluatko rahoittaa oman yrityksen perustamiseen?
* Tarvitsetko yksityisiä tai yritystalouksia eri tarkoituksiin?
* Haluatko lainoja tehdä suuria hankkeita?

Jos sinulla on jokin edellä mainituista ongelmista, voimme auttaa sinua, mutta haluan sinun ymmärtää, että annamme lainoja 2 prosentin korolla.

* Lainaa kaikkea jopa 95.000.000 euroa.
* Voit maksaa takaisin 1-20 vuotta.
* Valitse kuukauden ja vuotuisen takaisinmaksusuunnitelman välillä.
* Joustavat lainat.
Ole hyvä, jos olet kiinnostunut, tarkista meille tämän sähköpostiosoitteen kautta: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Lupaamme 100%: n takuun siitä, että saat lainasi tämän lainaoperaation lopussa. Ei ole turvatarkastusta, luottotarkistusta

Terveiset
Patricia Kingsman
Patricia Kingsmanin lainayhtiö

Patricia Kingsman Préstamos said...

Huomio

Olemme taloudellinen konsultti, joka hoitaa kansainvälisen talouden mihin tahansa pankkitoimintaan. Yhtiömme (Patricia Kingsmanin lainayhtiö) ja muiden TOP PRIME AA -PALVELUIDEN, kuten Aktia Säästöpankin, BNP Paribas Fortisin, Danske Bankin, Bank of Alandin, Bestin Suomen pankit Lainat jne.

Voit vapaasti sitoutua vuokraaviin toimintoihimme kaupallisissa ohjelmissa, projektirahoituksessa, luottorajan parantamisessa, yrityslainoissa (yritystoiminnan lainoissa tai liiketoiminnan laajentamislainauksissa) ja paljon muuta.

Olemme toimittaneet yli 1 miljardin euron yritysluottoja yli 17 000 euron yrityksille aivan kuten sinä. Käytämme omaa nimettyä riski-teknologiaa antamaan sinulle oikeanlaisen yrityslainan, jotta voit kasvattaa liiketoimintaasi. Palvelumme ovat nopeita ja luotettavia, lainoja hyväksytään 8 tunnin kuluessa onnistuneesta sovelluksesta. Tarjoamme lainoja vähintään 10 000 eurosta enintään 500 miljoonaan euroon.

Löytätkö sinusta hieman ongelmia maksamattomien laskujen kanssa ja et tiedä mihin suuntaan mennä tai mistä kääntää? Entä löytää hyvämaineinen velan konsolidointi yritys, joka voi auttaa sinua vähentää kuukausittain erän niin, että sinulla on edullinen takaisinmaksu vaihtoehtoja sekä tilaa hengittää, kun on kyse kuukauden lopussa ja laskut täytyy maksaa? Patricia Kingsmanin lainayhtiö on vastaus. Pienennä maksuja, jotta helpotat kuukausittaisten kulujen rasitusta. ota yhteyttä sähköpostilla (patriciakingsman.loans2016@gmail.com)

Välittäjät / konsultit / välittäjät ovat tervetulleita tuomaan asiakkaitaan ja 100% suojattuja. Täydellisessä luottamuksessa toimimme yhdessä kaikkien osapuolten eduksi. Älä pidä taloudellisia ongelmia itsellesi, jotta et voi olla velan päällikkö tai taloudellinen stressi ylös, minkä vuoksi sinun täytyy ottaa meihin yhteyttä nopeasti ratkaisuun taloudellisia ongelmia. Meille tulee olemaan suuri ilo, kun olet taloudellisesti vakaa.
Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Terveiset
Patricia Kingsman
Sähköposti: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Motto: Tarjoamme nopeimmat ja luotettavat rahoituspalvelut

Anonymous said...

Hei kaikki

Minun nimeni on Aleksi Niilo Veeti ja olen Suomesta Haluan kertoa kaikille lainahakijoille, että vain yksi laina on lainaa ja ne auttaneet minua lainalla yrityksen nimi on makroluottoyhtiö ja lainanantaja että auttanut minua lainaani hänen nimensä on rouva Patricia Kingsman joten jos tarvitset lainaa ilman scammed mene tälle yritykselle nyt ja saat lainasi laina on turvallinen ja nopea siellä mail on patriciakingsman.loans2016@gmail.com niin toivottaa kaikille paras lainansaajien tämä on todellinen yritys, joka tarjoaa lainoja.

Sähköposti: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Terveisin kaikille

Anonymous said...

Hei kaikki minun nimeni on Twain Aku Inari olen Suomesta juuri saanut lainani Patricia Kingsman lainayhtiöstä he ovat uusi legit lainayhtiö vuodesta 2018 ja se ei ole kauan saanut lainata heiltä sain lainani heiltä tänään ja nyt kun olen lähettämässä tätä viestiä olen erittäin tyytyväinen, että tämä yritys on todella hieno, joten kuka tahansa, joka tarvitsee lainaa ota yhteyttä kyseiseen yritykseen, on todellista, että posti on patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Anonymous said...

Hei kaikki minun nimeni on Luukas Nooa Topias ja olen suomesta olen ollut internetissä ja olen kuullut ihmisiä sanomalla, että heitä on huijattu ennen ja kiireellisesti tarvitsin lainaa joten pelkäsin hakea lainaa online-asiaa, jonka näin 3 ihmiset todistavat rouva Patricia Kingsman lainayhtiöstä, että he saivat lainaa häneltä en ole koskaan hakenut lainaa ennen ja olin niin pelkää, että saan huijatuksi, mutta uskoin, mitä ihmiset sanovat ja soveltavat lainayhtiöstä ja kaikki oli kunnossa ja he kertoivat minulle, että lähetän siirtomaksun, jolla siirretään lainaa, kun he kertoivat minulle, että pelkäsin niin, että se oli huijaus, joten istuin alas ja ajattelin sitä ja palasin heihin ja kerron heille en ole koskaan ennen tehnyt tätä, mutta rouva Patricia Kingsman sanoi, että minun pitäisi luottaa heihin, että he aikovat auttaa minua niin tekin ja menin lähettämään maksun, jonka he sanoivat minun pitäisi lähettää lainan siirtämiseksi juuri tänään sain ilmoituksen selkäni, että minulle on rahaa T. Tänään olen erittäin iloinen, etten ole koskaan ollut huijaamista ennen ja sain lainani kerran niin nyt olen onnellinen ja minulle ja perheelleni tulemme olemaan onnellinen liian niin kuka tahansa, joka tarvitsee lainaa olisi sovellettava tästä yrityksestä ilman scammed, koska hän on todellinen ja suuri ja rukoilen, että Jumala olisi jatkossakin käytettävä häntä auttaa ihmisiä siellä lainoja. hänen sähköpostiosoitteensa on patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

Jälleen kerran olen Luukas Nooa Topias

Anonymous said...

Nimeni on AATUKKA ILTA IINES olen Suomesta Olen kuullut tästä yrityksestä, että he antavat lainoja ja menin hakemaan lainaa heiltä. Olen kuullut ihmisiä, jotka sanovat huijauksesta, mutta minua ei ole koskaan huijattu ennen kuin tämä yritys auttoi minua laina niin joku, joka tarvitsee lainaa pitäisi soveltaa heiltä lainoja on nopea ja turvallinen siellä sähköpostiosoite patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Valtteri Viljami said...

Hei kaikki

Nimeni on Valtteri Viljami Olen Suomi Olen etsinyt lainaa verkossa ja saan vain huijareita, mutta löysin tämän lainayhtiön nimeltään Patricia Kingsman lainayhtiö ja olen nähnyt ihmisiä verkossa todistamaan siellä hyviä tekoja joten päätin kokeilla jos olisin onnellinen jälleen kerran, niin laatinut 350 000 euron lainan ja lainanantaja Patricia Kingsman vakuutti minulle, että 12 tunnissa laina on pankkitililleni, joten tänään kun työskentelin, näin pankini kirjoitti minulle viestin että tililleni on varoja 350.000,00 euroa ja kiitän Patricia Kingsmania, koska hän on todellinen, joten jos tarvitset minkäänlaista verkkolainaa, älkää huijaa, kuin minä pidän tästä yrityksestä, koska hän on ainoa todellinen yritys, joka antaa lainaa verkossa. Siinä sähköpostiosoite on patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Anonymous said...

Nimeni on Venla Aino Elsa olen Suomesta. Sain lainani uudesta legit-lainayhtiöstä 2018 ja sen yrityksen nimi, joka auttoi minua lainaani tänään, on Patricia Kingsman lainayhtiö, he ovat ihastuttavinta lainayhtiötä. koskaan törmännyt, kun olen hakenut lainaa heiltä eilen ja ainoa asia, jonka tein, oli maksa siirtomaksu, jonka sanottiin maksavan ja heti maksan seuraavan 12 tunnin aikana olin lainan kanssa anteeksi en voi kuinka paljon he auttoivat minua, mutta se on suuri määrä rahaa niin kaikki, jos tarvitset todellista lainaa tämä on oikea laina yritys ottaa sinuun yhteyttä sähköpostiosoite on patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Anonymous said...

Hyvää päivää kaikki, kuka minun nimeni on Mathilde Lærke Maja Lea ja olen suomesta Haluan käyttää tätä mahdollisuutta Minulla on nyt kirjoitettava tämä viesti Internetiin jos joku teistä etsii lainaa Todellinen tämä on oikea yritys ottaa yhteyttä liiketoiminnan nainen ja haitin lainaa vuonna 2017 legit yritys ja yrityksen nimi on Patricia Kingsman laina yritys he ovat auttaneet ihmisiä vuodesta 2016 ja olemme vuonna 2018 ja olen juuri saanut laina heiltä, joten jos joku tarvitset lainan mennä ja hakea heiltä, koska he ovat todellisia i vain rukoilla sinua ihmisiä, jotka tarvitsevat apua lainaa ei saa huijatuksi, että siksi käytän tätä mahdollisuutta kirjoittaa tämä viesti Internetissä, jos tarvitset lainaa legit lainaa sovelletaan tältä yhtiöltä niin, että sinulla ei tapahdu huijauksia, kun haet väärän yrityksen. sähköpostiosoite on patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

on mukava päivä kaikille ja rukoilen, että olet kaikki onnellinen kuin olen tänään

Anonymous said...

Nimeni on Seela Inka Viivi ja olen Suomesta ja asun kaupungissa Pori. Haluan käyttää tällä kertaa kertoa kaikille internetissä siitä, miten saitin lainani, kun huijautui 3 kertaa. Pyysin lainasta Patricia Kingsmanin lainayhtiöltä eilen. Näin ihmisten todistavan hänen hyvistä töistään ja siitä, kuinka hän auttoi ihmisiä niin päätti hakea ja hän kertoi minulle, mitä tarvitsin tekemään, olin peloissani, mutta tein sen tänä aamuna sain juuri ilmoituksen pankistani siellä rahaa tililleni ja tarkistin summan ja se oli lainaani olen niin onnellinen . Joten haluan käyttää tätä aikaa ja sanoa kaikille Internetissä, että tämä yritys on todellinen, jos tarvitset lainaa tämä yritys on oikea yritys hakea ei saa huijatuksi kuin minä, koska on olemassa huijauksia siellä hakea tästä yrityksestä ja tulet olemaan onnellinen. sähköpostiosoite on patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Kaarina Kerttu Siiri said...

Minun nimeni on Kaarina Kerttu Siiri olen Suomesta Haluan käyttää tällä kertaa kirjoittaa Internetiin, että olen juuri saanut 5 miljoonan euron lainanrahastani tästä yrityksestä, nimeltään Patricia Kingsman lainayhtiö, aluksi en usko, mitä ihmiset sanoivat mutta päätin yrittää hakea lainaa 2 päivää sitten ja sain vain puhelusta pankissani, että summa on 5 miljoonaa euroa tililleni ja heti sain ilmoituksen pankistani Patricia Kingsmanilta yritys soitti minulle ja kysyi minulta, jos olen saanut lainaani ja kerroin heille kyllä, joten he sanoivat, että minun pitäisi tuoda enemmän ihmisiä sinne, jos joku tarvitsee lainaa, joten jos todella tarvitset lainaa, tämä yritys voi hakea heiltä ovat todella hyviä ja uskon nyt, että on todellinen laina yritys, joka antaa lainoja ja että yhtiö on Patricia Kingsman laina yritys joten jos joku teistä tarvitsee kiireellistä lainaa ja on tärkeää, että tämä on oikea yritys hakea. Siinä sähköpostiosoite on patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

lopulta olen todella onnellinen ja voin aloittaa oman yrityksen nyt. Kiitos vielä kerran Patricia olet suuri ja Jumala siunatkoon sinua ja yritystäsi.

Nathanael martyna patryx said...

Nimeni on Nathanael martyna patryx Olen Suomi. Asun pienessä Vaasan kaupungissa. Haluan käyttää tällä kertaa kertoa kaikille internetissä, että vain yksi yritys tarjoaa todellista lainaa ja että yhtiö on Patricia Kingsman. Etsin lainaa verkossa viimeisten kolmen viikon aikana ja minulla on vain lainanantajat huijaavat minua rahoistani, että minulla oli Jumala tietää, että olin niin köyhä ja halusin tappaa itseni, mutta siellä näin niin monet ihmiset todistavat tämä yritys, että he antavat lainat aluksi en usko syy näki muita todistuksia muiden luotonantajan ja he kaikki kääntyivät huijauksia. Sanoin sallikaa minun hakea tästä yrityksestä ja katso jos se on totta ja heti haastattelin he kertoivat minulle kaiken mitä tarvitsin ja sovin, ja he vakuuttivat minulle, että 8 tunnin kuluttua olin menossa luottosidokseni kanssa, he sanoivat käyttävät nopeaa siirtopalvelua. En ensin usko, mutta halusin lainaani ennen 8 tuntia saan hälytyksen pankistani ja pidä se oli lainaa olin hyvin imetty, kun näin sen ja rukoilin Jumalalle ohjaamasta minua oikeaan yritykseen jotka auttoivat minua tänään, koska kirjoitan tätä internetissä. Nyt olen juuri saanut lainaani tästä yrityksestä ja käytän tällä kertaa todistamaan muille ihmisille, jos tarvitset lainaa lainaa, älkää pettäkö. Tämä on oikea yritys hakea. Siellä sähköpostiosoite on patriciakingsman.loans2016@gmail.com ja niille, joilla ei ole sähköpostiosoitetta, yritys, jonka numero on +2348165719944.

Tämä yritys on totta ja hienoa, jos tarvitset lainaa nyt ja odota lainaasi, olet tyytyväinen tähän yritykseen.

Kiitos kaikille ja minä pysyn Nathanael martyna patryx.

Anonymous said...

Hyvä päivä Nimeni on Aleksandra Inkeri Aurora Olen Pori Suomesta tämä yritys Patricia Kingsman ihmiset puhuvat on totta en ole koskaan halunnut lainaa mutta vain sanoin, että minun pitäisi yrittää tätä yritystä ja nähdä, mitä ihmiset sanovat on totta ja haastin laina heiltä eilen ja olen juuri saanut lainaani Patricia Kingsmanilta lainayhtiöiltä, jos luet tämän viestin ja tarvitset lainaa tästä yrityksestä, koska he aikovat auttaa sinua, tämä yritys on ainoa yritys, joka tarjoaa todellista lainaa verkossa . Laina, jonka otin heiltä, oli 75 000 euroa ja 8 tunnin aikana minulla oli laina, joten ystäväni ei huijata, jos tarvitset oikeaa lainaa, tämä on oikea yritys hakea. Jos olet kiinnostunut lainauksista, sähköpostiosoite on patriciakingsman.loans2016@gmail.com ja sen numero on +2348165719944.

Linnea Eveliina Eevi said...

Hei kaikki

Olen Linnea Eveliina Eevi ja olen Rovaniemeltä Suomi. Etsin online-lainaa ja olin hyvin peloissaan, etten ole koskaan hakenut lainaa ennen ja minä loo hyvin ja etsinyt todellista yritystä siellä löysin yrityksen, jonka nimi on Patricia Kingsman, katson ja minä näin, mitä ihmiset sanoivat tästä yrityksestä olin totta, päätin hakea lainaa yritykseltä ja tarvitsin 150 000,00 euron lainan aloittaa yritys, kun otin hakemuksen hän kertoi minulle kaikki, mitä tarvitsin tehdä, tein sen ja vakuutti minulle, että 8 tunnin kuluttua menin olla minun lainaa sanoin kunnolla ja odotin täsmälleen 8 tuntia aikaa saan lainaa tästä yrityksestä, koska olen kirjoittamassa tätä nyt en ole koskaan ollut scammed ennen ja tämä yritys on suuri olen kuullut ihmisiä puhumalla huijauksista, mutta i ei ole koskaan ennen huijattu ja kiitän Jumalaa siitä. Joten kaikille, jos tarvitset todellista lainaa, tämä on oikea yritys hakea heiltä, ​​jotka auttavat sinua ja kun he kertovat sinulle, että saat lainaasi, joka on tarkka aika, kun saat lainaasi. Minun on vain kirjoitettava tämä viesti kaikille, jotta et halua hakea lainaa väärältä yhtiöltä, jos tarvitset todellista lainaa yhteyttä tähän yritykseen ja sinä olet onnellinen. Siellä on postia

osoite on patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

Reidar Kåre Knut said...

Hyvää päivää kaikille

Nimeni on Reidar Kåre Knut i am Pori FInland. Haluan käyttää tällä kertaa kirjoittaa internetiin, että kuka tahansa, jos tarvitset todellista lainaa Patricia Kingsman on oikea yritys hakea muutamasta päivästä minä tarvitsin rahaa ja etsin lainaa verkossa näki yrityksen ja olen hakenut että yritys huijasi minua 2 kertaa rahaa olin niin surullinen asia tarvitsin rahaa joten päätin etsiä toisen yrityksen ja olen hakenut toisesta yrityksestä, että sama yritys myös kertoi minulle tallettaa rahaa ja tein eikä koskaan saanut lainaa olin kuten mitä minulle tapahtuu, tarvitsen rahaa kiireellisesti ostamaan talon syy, jos en saa taloa pian minun vuokranantaja ajaa i ja perheeni poissa talostaan ​​joten minun tarvitsi saada oma talo. Kun etsin uudestaan, näin tämän yrityksen Patricia Kingsmanin näki, että monet ihmiset todistivat tästä yrityksestä, että yritys on todella loistava, joten aluksi pelkäsin soveltaa syytä minua petettiin 2 kertaa niin sanoin itselleni anna yrittää ja katso, jos tämä yritys oli todellinen, joten sain hakemuksen. Kun sovellin he kertoivat minulle kaiken, mitä tarvitsin, olin vielä peloissaan, mutta luotoin heihin ja he vakuuttivat minulle, että 8 tunnin kuluttua olin menossa lainani kanssa, jonka halusin lainaani ja silmäni vastaanotin hälytyksen minun pankissani, että pankkitililleni oli 200 000 euron summa ja olin erittäin tyytyväinen jonkin aikaa sitten, että yritys soitti minulle ja kysyi, olenko saanut lainan ja kerroin heille kyllä ​​ja o kiittää heitä ja kun kirjoitan tämä viesti internetissä nyt tämä yritys on auttanut myös 2 veljestäni niin kuka tahansa, jos tarvitset todellisen lainan Patricia Kingsman on oikea yritys hakea. Jos tarvitset rahaa, voit vain ottaa ne yhteyttä sähköpostitse tai whatsappin ja sähköpostiosoite on patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Kiitän kaikkia, jotka kertovat viestini ja olla turvassa ja hakea tästä yrityksestä, koska sinä olet tyytyväinen heihin.

Väinö said...

My name is Väinö Juho Otto Oskari. I am from Pori Finland. I want to write to the internet that if you need a real loan Patricia Kingsman is the real loan company that gives loan i applied for a loan from this company last week Friday and i just received my loan from them today so everyone if you need a real loan without been scammed this is the right company to apply from thus company is truly great and they are real so many people that have been scammed if you need a loan without being scammed this is the real company that gives loans i applied for a loan from this company Patricia Kingsman and i received my loan today so anyone around the world if you need a true loan locate this company and be rest assured that this company is going to put a smile to your face. the company can be contacted via mail or whatsapp there mail address is patriciakingsman.loans2016@gmail.com and there whatsapp number is +2348165719944. Thanks to anyone that will read this message this company does not know am doing this Am only doing it for people in need of a real loan to be safe.

Alfelt Edrikke Eleonora said...

Olen Alfelt Edrikke Eleonora nimestäni olen poliisi ja asun Kotkan kotimaassa. Muutama päivä sitten etsin lainaa verkossa ja löysin vain ihmisiä, jotka huijaavat minua rahojani. Tarvitsen todella tämän lainan projektille USA: ssa ja minua on pilattu erikseen kun olin töissä. Päätin tarkastella uudelleen tänä päivänä, kun todellinen yritys, joka antaa lainaa, löysin tämän yrityksen nimeltään Patricia Kingsmanin lainayhtiö ja paljon ihmiset ovat todistautuneet tästä yrityksestä aluksi en usko, mutta päätin soveltaa laina Etsin oli summa 7.000.000,00 euroa sovellin tästä yrityksestä ja he kertoivat minulle kaiken, mitä on tehtävä luotin heihin ja minä teki sen, mitä he kertoivat minulle, ja he vakuutti minulle, että 8 tunnin kuluttua olin menossa lainaani turvallisesti en koskaan uskonut heille, mutta odotin lainaa täsmälleen kahdeksan tunnin kuluttua sain puhelun yrityksestä, että jos olen saanut lainaani vielä ja sanoin he eivät. He pyysivät minua menemään pankkiini ja tarkistamaan tilini, että pankini ei ehkä lähetä minulle hälytystä, jonka noudatin ja menin pankkiini ja tarkkailin tilini silmäni nähden lainani tililleni 7.000.000,00 euroa rahat, jotka minulla oli tililleni ennen 1 000 000 euroa ja löysin nyt 8,000,000.00 euroa pulssin rahaa ja lainaani oli 8,000,000.00 euroa Olen niin onnellinen ja kiitän tätä yritystä, koska he ovat suuria. Haluan käyttää vähän aikaa kirjoittaa Yhdysvalloissa oleville ihmisille, että jos tarvitset todellista lainaa Patricia Kingsman on oikea yritys hakea tästä yrityksestä, ei tiedä, että teen tätä niin kukaan, jos tarvitset lainaa, voit ottaa yhteyttä vain tähän yritys postitse tai whatsapp mutta en käytä whatsapp niin sähköpostiosoite on patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Daniel Mikael Aatu said...

Nimeni on Daniel Mikael Aatu ja olen Suomesta asun Lappeenrannan pienessä kaupungissa. Etsitkö lainaa verkosta, koska en voi saada lainaa pankissani, ja olen löytänyt vain ihmisiä, jotka huijaavat minua rahojani. Viime viikolla lainanantaja yritti häiritä minua ja Jumala tietää, että olin valmis lopettamaan elämäni, mutta sanoin itselleni, että yritän nähdä, näkisiko rehellinen yritys, joka oli valmis auttamaan sinua. Joten sain asettua ja etsiä yritystä ja luin niin paljon hyviä kommentteja tästä yrityksestä Patricia Kingsman ja sanoin, että anna minun hakea ja katsoa, ​​jos olen onnekas kuin muut ihmiset pelkäsin, mutta annoin itselleni mahdollisuuden ja minä sovellin 80 000 euron lainaan selitin tälle yhtiölle, että minua on huijattu ja he sanoivat, etten huolehdi siitä, että he auttavat sinua, että he ovat auttaneet niin monta ihmistä kotimaassani aiemmin. Joten annoin yritykselle mahdollisuuden, ja he vakuutti minulle, että 8 tunnin kuluttua olin mukana lainan kanssa, en usko, mutta odotin lainaani. Täsmälleen 8 tunnin kuluttua saitin hälytys selästäni, että tilini on hyvitetty 80 000,00 eurolla. Kaikki kiitos Patricia Kinsgmanille tämä yritys on Jumala lähetetty. Ja minä annoin lupauksen itselleni, että minä todistan tämän yrityksen siitä, kuinka he auttoivat minua tällä yrityksellä, en tiedä, että teen tämän nyt, että olen kertonut ihmisille internetissä, kuinka he auttoivat minua niin, että jos tarvitset todellista lainaa, Patricia Kingsman on täällä auttaa sinua älä huijata väärennettyjä ihmisiä, jotka kiukuttivat lainanantajaksi. Olen melkein unohtanut, että voit ottaa yhteyttä yritykseen vain sähköpostitse tai mikä tahansa, ja yhteystiedot on patriciakingsman.loans2016@gmail.com whatsapp on +2348165719944. Tämä yritys on todellinen ja totta, joten kuka tahansa, joka lukee tämän viestin ja olet kiinnostunut, ottaa yhteyttä yritykseen, koska he ovat ainoita, jotka voivat auttaa ratkaisemaan ongelmasi.

Sofija Ximena Jimena said...

Patricia Jumala siunaa sinua ja yritystäsi

Nimeni on Sofía Ximena Jimena. Olen Vaasan FInlandista Minulla ei ole paljon sanottavaa kenellekään, joka tarvitsee todellisen lainan ilman sinun pettämisen pitäisi hakea Patricia Kingsmaniltä, ​​koska olen hakenut lainaa tältä yhtiöltä sen jälkeen kun luin niin paljon hyviä ja ihmeellisiä kommentteja tästä yrityksestä. Haastin lainaa maksamaan velkojaani ja kaikki mitä tarvitsin oli 50 000 euroa, koska aion myös käyttää osaa rahoista maksaa lapsilleni koulumaksut. Koska kirjoitan tätä internetissä, olen juuri saanut lainani tältä yhtiöltä tänään ja olen niin onnellinen, etten koskaan uskonut, olisin koskaan onnellinen uudelleen, koska olen kulkenut paljon ja kiitän Jumalaa Patricia Kingsmanille Jumala siunaa häntä ja hänen yrityksensä hymyilemään kasvoni. Joten kaikkialla maailmassa Espanjasta ja muista maista, jotka tarvitsevat lainaa auttajasi on täällä ja yhtiö on Patricia Kingsman, kuka tahansa, joka on hakenut Patricia Kingsmanin lainayhtiötä, ei ole mitään ongelmaa, koska saat lainaasi juuri sen ajan, jonka hän kertoo sinulle. Yrityksen sähköpostiosoite on Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Jälleen kerran Jumala siunatkoon teitä Patricia Kingsmania ja saattaisit elää kauan, jotta voisit edelleen auttaa ihmisiä.

Anna Lilja Oona said...

My name is Anna Lilja Oona and i am from Pori in Finland i just received my loan from Patricia Kingsman loan company right now and i have heard about this company and i thought it was a fake company but now i am so happy this company helped me and 100% this company is real so anyone that need a loan this is the right company to apply from now i applied for a loan for my business of 250,000.00 euros and this company helped me without delay i am so happy i am testifying this company because i saw other people do it and i am happy to be among the people who shares testimony on how this company helped me so everyone if you need a real loan your helper is here. there contact information is patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Unknown said...

Tarvitsetko kiireellistä lainaa maksaa laskuja, ostaa talon, refinansiota tai rakentaa uuden yrityksen, henkilökohtaisen lainan, ostaa auton? ota yhteyttä tunnettuun lainanantajaan pelkäämättä menetettyä. Tarjoamme lainaa lainoille, jotka tarvitsevat rahoitusta 3%: n korolla. ota meihin yhteyttä tänään laina-palvelun nopeasta ja kätevästä lainaamisesta. ota yhteyttä jompaankumpaan seuraavista yksityiskohdista. Sähköposti: kate_solution@outlook.com

REMY.CREDIT said...

Hei, tarvitset kiireellistä lainaa meille nopeasti pikaiselle lainalle (REMY.CREDIT111@GMAIL.COM)


Tarvitsetko kiireellistä lainaa Auto Loan House -lainaa liiketoiminnan laina jne. Annamme kaikenlaisia lainoja alhaisella 1% ja saat lainan seuraavien 12hours sähköpostitse meille nyt kaikenlaisia lainaa

{REMY.CREDIT111@GMAIL.COM}


Koko nimi:
Maa / osavaltio:
Lainan määrä:
Lainan kesto:
Ocupation:
Puhelinnumero:
Ikä:

palaa meille nyt, jos tarvitset kiireellistä lainaa, lähetä meille sähköpostia REMY.CREDIT111@GMAIL.COM

Yrityksen nimi: REMY FINK

Lähetä meille sähköpostia nyt [remy.credit111@gmail.com]

SUSAN BENSON said...

Hei ja tervetuloa Sunshine Financial Group Inc.

Olemme sertifioitu, arvovaltainen, laillinen ja akkreditoitu lainanantaja (oikeudellinen rekisterinumero: 2005/078808/23). Tarjoamme taloudellista tukea kaikille, jotka tarvitsevat kiireellistä lainaa. Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainoja, henkilökohtaisia ​​lainoja tai kaupallisia lainoja, ja voimme myös tarjota sinulle lainan projektin aloittamiseksi tai kodin tai auton ostamiseksi.

Jos olet löytänyt niin vaikeaksi saada oman pääoman ehtoista lainaa paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta, ole huolissasi, koska Sunshine Financial Group Inc on saanut takaisin, kun on kyse lainoista maailmanlaajuisesti.

AVAINEDUT:

- Sovelletaan milloin ja missä tahansa.
- Saat käteistä alle 24 tuntia
- Lainaa jopa 20 miljoonaa euroa
- Ei piilotettuja maksuja.
- Alhainen 3 prosentin korko
- Saat mahdollisuuden valita takaisinmaksupäivä joko viikoittain, kuukausittain tai vuosittain 1-30 vuotta.
- Tarjoamme myös sekä turvallisia että vakuudettomia lainoja

Välittäjät / konsultit / välittäjät ovat tervetulleita tuomaan asiakkaansa ja ovat 100% suojattuja. Täysin luottavaisesti työskentelemme yhdessä kaikkien osapuolten eduksi.

Jos tarvitset kiireellistä lainaa 24 tunnin kuluessa, kirjoita meille lisätietoja alla olevan sähköpostiosoitteen kautta.

Sähköposti: (sunshine_fginc@outlook.com)
Sähköposti: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
WhatsApp: +447903159998

Lämpimät terveiset
Susan Benson (vanhempi lainapäällikkö)

Mrs. Wendy Lopez said...

Oletko ollut väärennettyjen lainanantajien huijaus lainaa verkossa tai oletko hylännyt pankit alhaisen luotto-pistemäärän vuoksi? Sitten huolehdi enempää, koska voit saada kaikenlaiset lainasi tänään ratkaistaksesi kaikki taloudelliset tarpeet DirectAxis Financial Servicesistä 72 tunnin kuluessa hyväksynnän jälkeen vain 2%: n korolla. Huomioithan, että sosiaaliturvatunnusta ei tarvita, ei pankkilaskua, ei turvatarkistusta eikä sertifikaatteja tarvita ennen lainan hyväksymistä.
Otathan yhteyttä meihin osoitteessa whatsapp kautta +1 (876) 448-5490 tai kirjoita suoraan yhtiömme sähköpostitse: directaxisfinancialservices.usa@gmail.com

Mrs. Wendy Lopez said...

Oletko ollut väärennettyjen lainanantajien huijaus lainaa verkossa tai oletko hylännyt pankit alhaisen luotto-pistemäärän vuoksi? Sitten huolehdi enempää, koska voit saada kaikenlaiset lainasi tänään ratkaistaksesi kaikki taloudelliset tarpeet DirectAxis Financial Servicesistä 72 tunnin kuluessa hyväksynnän jälkeen vain 2%: n korolla. Huomioithan, että sosiaaliturvatunnusta ei tarvita, ei pankkilaskua, ei turvatarkistusta eikä sertifikaatteja tarvita ennen lainan hyväksymistä.
Otathan yhteyttä meihin osoitteessa whatsapp kautta +1 (876) 448-5490 tai kirjoita suoraan yhtiömme sähköpostitse: directaxisfinancialservices.usa@gmail.com

george said...

Hakee helppoa henkilökohtaista tai yrityslainaa 2 prosentin korolla, saat lisätietoja, jos olet kiinnostunut sähköpostitse: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

Lainatarjous.

You need an urgent loan? Contact: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) For further information on the loan.

Loan Offer.

george said...

Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Lainat velan selvittämiseksi tai lainojen lainaamiseksi. Liiketoimintasi parantamiseksi kaikki pankit ja muut rahoituslaitokset ovat hylänneet? Tarvitsetko lainaa tai kiinnitystä? Tämä on paikka, jossa etsimme, olemme täällä ratkaisemaan kaikki taloudelliset ongelmat. Lainamme rahaa yleisölle. Tarvitsetko taloudellista apua huono velkoja, joka tarvitsee rahaa. Jos haluat maksaa liiketoiminnan investoinneista kohtuullisella 2%: n korolla, haluan käyttää tätä tietovälinettä ilmoittamaan teille, että tarjoamme luotettavaa ja hyödyllistä apua ja olemme valmiita antamaan sinulle. Ota meihin yhteyttä tänään sähköpostitse: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

Lainatarjous

JOHN JACOB said...

Hei, Oletko liikemies tai nainen? Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Onko yrityksesi tai projektinne tarvitsevat rahoitusta tai tarvitset rahaa talon tai auton ostamiseen tai tarvitset lainan velan maksamiseksi? Ja sinulla on ollut niin vaikeaa saada lainaa paikallisilta pankeilta tai muilta rahoituslaitoksilta? Jos vastaus on kyllä, suosittelen sinua ottamaan yhteyttä Global Finance Firmiin (globalfinancingfund@gmail.com)
 
Global Finance Firm on globaali lainajärjestö, joka on sitoutunut tarjoamaan nopeat, vakuudelliset ja vakuudettomat käteislainat yksityishenkilöille ja yrityksille tuetulla korolla. Olemme auttaneet lukuisia henkilöitä ja organisaatioita, jotka ovat joutuneet taloudellisiin vaikeuksiin kaikkialla maailmassa. Kun haet kanssamme, haet luotettavaa yritystä, joka välittää rahoitustarpeesi. Hoidamme sinusta koko prosessin ajan.

** TARJOAMME KAIKKI LUONNONPALVELUJEN TUOTTEITA 2.5 VUOSIKERTOMUKSESSA **

Jos haluat tietää lisää Global Finance Fundingista, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai alla olevalla WhatsApp-numerolla.
Sähköposti: (globalfinancingfund@gmail.com)
Sähköposti: (contact-globalfinance@protonmail.com)
WhatsApp: (+17722073517)

Odotamme, että kuulemme sinusta mahdollisimman pian.

Unknown said...

ULKOPUOLISEN LAINAN TARJOUKSEN KÄYTTÄMINEN ALKUPERÄISEN HINTAAN KÄYTTÄÄ.
Olemme lainan lainanantaja, joka tarjoaa lainaa niille, jotka tarvitsevat lainoja. Annamme lainoja yritysten investointeihin, veroihin, velkoihin,
* Autolainat
* Liikelaina
*Henkilökohtainen laina
* Liiketoiminnan laajennuslaina
laskut, jne. 3%: n korolla. Ota yhteyttä tänään.viae-mail: unisysfinancialinvestment@yahoo.com tai whatsapp +13052248197

Saara Kemi said...

Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Annamme lainoja kiinnostuneille henkilöille, jotka etsivät lainaa hyvässä uskossa ja 3% prosentin korolla. Ota meihin yhteyttä tänään sähköpostitse: saara.kemi@gmail.com

Elena Nino said...

Rakkaat luotonhakijat

Oletko taloudellisissa vaikeuksissa? Haluatko aloittaa oman yrityksen? Lainayhtiö perustettiin ihmisoikeusjärjestöiksi eri puolilla maailmaa ainoana tarkoituksena auttaa köyhiä ja ihmisiä, joilla on taloudellisia vaikeuksia elämässä. Jos haluat hakea lainaa, ota yhteyttä meille sähköpostitse: elenanino0007@gmail.com

Nimi:
Vaadittu lainan määrä:
Lainan kesto:
Matkapuhelinnumero:

Kiitos ja Jumala siunatkoon
LUOTTAMUS
Elena

Elena Nino said...

Rakkaat luotonhakijat

Oletko taloudellisissa vaikeuksissa? Haluatko aloittaa oman yrityksen? Lainayhtiö perustettiin ihmisoikeusjärjestöiksi eri puolilla maailmaa ainoana tarkoituksena auttaa köyhiä ja ihmisiä, joilla on taloudellisia vaikeuksia elämässä. Jos haluat hakea lainaa, ota yhteyttä meille sähköpostitse: elenanino0007@gmail.com

Nimi:
Vaadittu lainan määrä:
Lainan kesto:
Matkapuhelinnumero:

Kiitos ja Jumala siunatkoon
LUOTTAMUS
Elena

violeta said...

Hei, olen Albertiina Aleksandra Suomesta Haluan antaa teille todistuksen siitä, miten sain lainan Ryan Cliftonilta. Sain 60000 euron lainan 2 prosentin korolla. HUOM: Se on luotettava ja aito. Jos olet kiinnostunut saamaan lainayhteyden EMAIL: ryancliftonfirm@gmail.com

sanchez Rodriguez said...

Hyvää päivää,

  Nortion Loan Consultant on täällä varmistamassa, että saat parhaan lainan yrityksellesi tai maksat laskuja. Vastaa vain muutamaan yksinkertaiseen kysymykseen ja noudata ehtoja.
  Ota yhteyttä meihin nyt, kun laina on 2,5% kaikista lainoista, se on helppoa, nopeaa ja turvattua.

Yhteystiedot

EMAIL: nortionloanconsultant@gmail.com

PUHELIN: +17815611941

WHATSAPP: +15183806243

FACEBOOK: Nortion Loan Consultant

TWITTER: @nortionloanC

INSTAGRAM: @nortionloanconsultant

Luottotapahtuma, johon voit luottaa.

Baldan said...

Hei kaikki!
Olen Elena Vasil, joka asuu tällä hetkellä Helsingissä. Olen leski tällä hetkellä neljän lapsen kanssa, ja olin jumissa taloudellisessa tilanteessa tammikuussa ja minun piti jälleenrahoittaa ja maksaa laskut. Yritin etsiä lainoja eri lainayrityksiltä sekä yksityisiltä että yrityksiltä, ​​mutta ei koskaan menestyksekkäästi, ja useimmat pankit hylkäsivät luottani. Mutta kuten Jumala olisi saanut sen, Jumalan MAN, yksityinen lainanantaja, joka antoi minulle 80 000 euron suuruisen lainan, esiteltiin yhteisyritykselle, ja tänään olen yrityksen omistaja ja lapseni tekevät hyvää tällä hetkellä, jos sinun on otettava yhteyttä mihinkään yritykseen, jossa viitataan lainan turvaamiseen ilman vakuutta, luottotarkastus, ei ole allekirjoittajaa, jolla on vain 2 prosentin korko ja paremmat takaisinmaksusuunnitelmat ja aikataulu, ota yhteyttä Dante Paolaan sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com Hän ei tiedä, että teen tämän, mutta olen niin onnellinen nyt ja päätin antaa ihmisille enemmän tietoa hänestä ja haluan myös, että Jumala siunaisi häntä enemmän. Voit ottaa häneen yhteyttä sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com pikaviestipuheluun tai whatsappiin / +35677926593

Kiitos
Elena Vasil

Baldan said...

Hei kaikki!
Olen Elena Vasil, joka asuu tällä hetkellä Helsingissä. Olen leski tällä hetkellä neljän lapsen kanssa, ja olin jumissa taloudellisessa tilanteessa tammikuussa ja minun piti jälleenrahoittaa ja maksaa laskut. Yritin etsiä lainoja eri lainayrityksiltä sekä yksityisiltä että yrityksiltä, ​​mutta ei koskaan menestyksekkäästi, ja useimmat pankit hylkäsivät luottani. Mutta kuten Jumala olisi saanut sen, Jumalan MAN, yksityinen lainanantaja, joka antoi minulle 80 000 euron suuruisen lainan, esiteltiin yhteisyritykselle, ja tänään olen yrityksen omistaja ja lapseni tekevät hyvää tällä hetkellä, jos sinun on otettava yhteyttä mihinkään yritykseen, jossa viitataan lainan turvaamiseen ilman vakuutta, luottotarkastus, ei ole allekirjoittajaa, jolla on vain 2 prosentin korko ja paremmat takaisinmaksusuunnitelmat ja aikataulu, ota yhteyttä Dante Paolaan sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com Hän ei tiedä, että teen tämän, mutta olen niin onnellinen nyt ja päätin antaa ihmisille enemmän tietoa hänestä ja haluan myös, että Jumala siunaisi häntä enemmän. Voit ottaa häneen yhteyttä sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com pikaviestipuheluun tai whatsappiin / +35677926593

Kiitos
Elena Vasil

Baldan said...

Hei kaikki!
Olen Elena Vasil, joka asuu tällä hetkellä Helsingissä. Olen leski tällä hetkellä neljän lapsen kanssa, ja olin jumissa taloudellisessa tilanteessa tammikuussa ja minun piti jälleenrahoittaa ja maksaa laskut. Yritin etsiä lainoja eri lainayrityksiltä sekä yksityisiltä että yrityksiltä, ​​mutta ei koskaan menestyksekkäästi, ja useimmat pankit hylkäsivät luottani. Mutta kuten Jumala olisi saanut sen, Jumalan MAN, yksityinen lainanantaja, joka antoi minulle 80 000 euron suuruisen lainan, esiteltiin yhteisyritykselle, ja tänään olen yrityksen omistaja ja lapseni tekevät hyvää tällä hetkellä, jos sinun on otettava yhteyttä mihinkään yritykseen, jossa viitataan lainan turvaamiseen ilman vakuutta, luottotarkastus, ei ole allekirjoittajaa, jolla on vain 2 prosentin korko ja paremmat takaisinmaksusuunnitelmat ja aikataulu, ota yhteyttä Dante Paolaan sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com Hän ei tiedä, että teen tämän, mutta olen niin onnellinen nyt ja päätin antaa ihmisille enemmän tietoa hänestä ja haluan myös, että Jumala siunaisi häntä enemmän. Voit ottaa häneen yhteyttä sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com pikaviestipuheluun tai whatsappiin / +35677926593

Kiitos
Elena Vasil

Baldan said...

Hei kaikki!
Olen Elena Vasil, joka asuu tällä hetkellä Helsingissä. Olen leski tällä hetkellä neljän lapsen kanssa, ja olin jumissa taloudellisessa tilanteessa tammikuussa ja minun piti jälleenrahoittaa ja maksaa laskut. Yritin etsiä lainoja eri lainayrityksiltä sekä yksityisiltä että yrityksiltä, ​​mutta ei koskaan menestyksekkäästi, ja useimmat pankit hylkäsivät luottani. Mutta kuten Jumala olisi saanut sen, Jumalan MAN, yksityinen lainanantaja, joka antoi minulle 80 000 euron suuruisen lainan, esiteltiin yhteisyritykselle, ja tänään olen yrityksen omistaja ja lapseni tekevät hyvää tällä hetkellä, jos sinun on otettava yhteyttä mihinkään yritykseen, jossa viitataan lainan turvaamiseen ilman vakuutta, luottotarkastus, ei ole allekirjoittajaa, jolla on vain 2 prosentin korko ja paremmat takaisinmaksusuunnitelmat ja aikataulu, ota yhteyttä Dante Paolaan sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com Hän ei tiedä, että teen tämän, mutta olen niin onnellinen nyt ja päätin antaa ihmisille enemmän tietoa hänestä ja haluan myös, että Jumala siunaisi häntä enemmän. Voit ottaa häneen yhteyttä sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com pikaviestipuheluun tai whatsappiin / +35677926593

Kiitos
Elena Vasil

Roberto Kenneth said...

LAINA TARJOUS!!! Olemme ROBERTO KENNETH LOAN yhtiö tarjoaa sekä pitkän että lyhyen aika välin lainan rahoitusta. Tarjoamme turvallisia ja luottamuksellisia lainoja hyvin alhainen korko on 3% vuodessa, henkilökohtaiset lainat, velan vakauttamista laina, Venture Capital, Business Loan, Corporate lainat, kasvatus laina, asunto laina ja lainat jostain syystä! Olemme luotettu vaihto ehto pankkien rahoitusta, ja meidän haku prosessi on yksinkertainen ja suoraan eteenpäin. Meidän laina vaihtelee $5 000,00 ja $25, 000000,00. (25 000 000 dollaria). Lisä tietoja: Olemme nopeasti tulossa yksityinen, huomaamaton, ja palvelu suuntautunut luoton anto valinta yleisiä lainoja. Olemme yritys kääntyä, kun perinteiset luoton anto lähteet epäonnistuvat. Jos olet kiinnostunut älä epäröi ottaa yhteyttä meihin tietoa alla sähkö postilla: robertokennety@gmail.com

Baldan said...

Hei kaikki!
Olen Elena Vasil, joka asuu tällä hetkellä Helsingissä. Olen leski tällä hetkellä neljän lapsen kanssa, ja olin jumissa taloudellisessa tilanteessa tammikuussa ja minun piti jälleenrahoittaa ja maksaa laskut. Yritin etsiä lainoja eri lainayrityksiltä sekä yksityisiltä että yrityksiltä, ​​mutta ei koskaan menestyksekkäästi, ja useimmat pankit hylkäsivät luottani. Mutta kuten Jumala olisi saanut sen, Jumalan MAN, yksityinen lainanantaja, joka antoi minulle 80 000 euron suuruisen lainan, esiteltiin yhteisyritykselle, ja tänään olen yrityksen omistaja ja lapseni tekevät hyvää tällä hetkellä, jos sinun on otettava yhteyttä mihinkään yritykseen, jossa viitataan lainan turvaamiseen ilman vakuutta, luottotarkastus, ei ole allekirjoittajaa, jolla on vain 2 prosentin korko ja paremmat takaisinmaksusuunnitelmat ja aikataulu, ota yhteyttä Dante Paolaan sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com Hän ei tiedä, että teen tämän, mutta olen niin onnellinen nyt ja päätin antaa ihmisille enemmän tietoa hänestä ja haluan myös, että Jumala siunaisi häntä enemmän. Voit ottaa häneen yhteyttä sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com pikaviestipuheluun tai whatsappiin / +35677926593

Kiitos
Elena Vasil

Ana Rauzan said...

COLLINS GUZMAN FUNDING'S

We offer a variety of Financial packages at a very low interest rate, We stand apart from other lenders because we believe in customer service, We offer the right solution to your financial needs.In general we are FINANCE COMPANY, We offer loan at 2% interest rate, Commercial loans, business loans, home loans, car loans and debt consolidation loan are available for you. Contact us for more information via E-MAIL: collinsguzmanfundings@gmail.com

Names:
Occupation:
Loan Amount Needed:
Loan Duration:
Your Country:
Mobile NO:
Purpose Of Loan:
Email Address:
monthly income:
Sex:
Age:

Thanks and best regards
Mr Collins Guzman
WhatsApp or Text: +1 (786) 598-8751