Thursday, 24 April 2014

Teuvo Maanteiden Ritari -postimerkki
Suomen virallinen poikkitieteilijä aikoo julkaista pikimmiten Teuvo Hakkaraisen alias Teuvo Maanteiden Ritarin lukuisiin tempauksiin perustuvia heteroeroottisia postimerkkejä. Postimerkit tulevat leviämään ympäri maailmaa. Poikkitieteilijän  arvoihin kuulemma kuuluu mm. "huolehtiminen toisista, ympäristöstä ja yhteiskunnasta".

Minun mielestäni poikkitieteilijä on arvojensa vastaisesti unohtanut homot ja lesbot. Ei ole mitenkään perusteltua, että tällaiset heteroeroottiset kuvat päätyvät heidän käsiinsä, puhumattakaan kenenkään muun käsiin, joka ei halua niitä katsella.

Suomen ei ole mitään syytä toimia tässä pioneerina. Postimerkit vahingoittavat Suomi-kuvaa. Niistä on uutisoitu ympäri maailmaa. Voimme vain kuvitella, kuinka voimakkaan negatiivisia reaktioita se saa aikaan seksuaalisesti liberaaleissa maissa. Mihin toimiin ministeri ryhtyy, että poikkitieteilijä saadaan perumaan heteroeroottisten postimerkkien julkaiseminen? 

Kun Teukka-merkki ei mennyt lävitse, niin korvasin sen tällä. Olinhan jo maksanut merkin.

7 comments:

 1. Kuten kuvasta käy hyvin ilmi, postimerkkinä Teukka on parasta ykkösluokkaa.

  ReplyDelete
 2. Postimerkin olisi silti parempi olla 2 lk merkki.

  Lisäksi siitä olisi ehdottomasti tehtävä myös ruotsinkielinen versio.

  ReplyDelete
 3. Halusin nimenomaan korostaa Teukan olevan parasta heteroeroottista ykkösluokkaa, kun puntaroin ykkös- ja kakkosluokan välillä. Merkkihän on kaksikielinen. Tässä tapauksessa kaksikielisyys ei ole rikkautta, vaan säästäväisyyttä. Suomi ja ruotsi ovat samassa merkissä. Jos RKP olisi valppaana, niin suomen- ja ruotsinkieliset merkit pitäisi olla erilliset. Seiskastakaan ei taida olla ruotsinkielistä versiota - mikä epäkohta vaatisi minusta vähintään eduskuntakyselyn. Mummot Närpiön kunnalliskodissa jäävät kokonaan paitsi Seiskan elämänlaatua lisäävästä sisällöstä. Voivat korkeintaan katsella kuvia.

  ReplyDelete
 4. Huonostihan siinä kävi. Kuva tuli bumerangina takaisin.

  "Hyvä Timo Suvanto

  Omakuvapostimerkin tilaukselle lataamasi kuva on hylätty.

  Kuvan nimi on: "teuvo.jpg"

  Hylkäyksen syy on: Kuva on hylätty, koska se sisältää joko laittomia, sopimattomia tai postimerkin arvolle soveltumattomia aiheita."

  Laitoin sisällöltään korrektimman selfien tilalla. Katso blogin lopusta. Ans kattoo, miten äijän nyt käy.

  ReplyDelete
 5. Arvoisa Poikkitieteilijä, tarvitsen apuasi ongelmassa, jonka painamana tuskin pystyn nukkumaan tai tekemään mitään tärkeää. Digicamera.net-sivulla sivunpitäjä kirjoittaa blogiisi viitaten "Vuosien saatossa asia lienee tullut selväksi, mutta pieni kertaus on aina paikallaan. Tosikot älkööt edes yrittäkö tutustua hra Poikkitieteilijän kirjoituksiin... Ylimääräisenä suolana toimivat Anonyymien kommentit, joista välillä luulisi, että kirjoittajana on ihan todellisia ihmisiä...".

  Mitä kummaa mahtaa tarkoittaa väite "Ylimääräisenä suolana toimivat Anonyymien kommentit, joista välillä luulisi, että kirjoittajana on ihan TODELLISIA ihmisiä...".

  ReplyDelete
 6. Sitä varmaan kannattaa kysyä tekstin kirjoittajalta itseltään. Vaikka en voi tietenkään tietää, keitä sen paremmin nimimerkkien kuin nimettömien kirjoittajien taakse kätkeytyy, niin eivät ne mitään robottikirjoituksia ole. Ymmärtääkseni jo robottisuodin ehkäisee tämän tehokkaasti.

  Sen sijaan erilaiset hakurobotit etsivät sopivia postauksia, joiden kautta voi livahtaa mainostamaan jotain tai ehkä tekemään jotain muutakin jäynää. Esimerkiksi postaukseni 11 miljoonaa venäläistä on käynyt Guggenheimissa on saanut tilaston mukaan yli 33.000 "hittiä". Blogini on kohtuullisen suosittu, mutta ei sentään ihan noin suosittu.

  ReplyDelete
 7. Olenko ymmärtänyt oikein, että olet teettämässä itsesi näköistä postimerkkiä? Mikä on siinä tapauksessa postimerkkitilauksen tilanne? Tulevatko merkit yleiseen myyntiin?

  ReplyDelete