Thursday, 31 May 2012

Kuva ei liity tapaukseen

Iltalehti uutisoi: 
"Pam-lehti:

Kouri alaistaan härskisti - tuomittiin jättikorvauksiin

Torstai 31.5.2012 klo 12.28

Palvelualojen ammattiliiton lehti kertoo tapauksesta, jossa kaksi työntekijäänsä häirinnyttä ravintoloitsijaa tuomittiin jättikorvauksiin.
Kaksi ravintoloitsijaa joutuu maksamaan kovat korvaukset naisalaisen kourimisesta. Kuva ei liity tapaukseen.
Kaksi ravintoloitsijaa joutuu maksamaan kovat korvaukset naisalaisen
 kourimisesta. Kuva ei liity tapaukseen. (COLOURBOX)

Toinen miehistä sai sakkoja 1800 euroa ja toinen 850 euroa. Ravintoloitsijat tuomittiin Pirkanmaan käräjäoikeudessa toukokuun lopulla. Sakkojen lisäksi miehet joutuvat maksamaan naiselle korvauksia yhteensä 13 200 euroa. Suurin osa summasta kertyy työsuhteen päättymiskorvauksista ja ansionmenetyksestä.
Ravintoloitsija kouri naisalaistaan härskisti ja syyllistyi seksuaalisuutta loukkaavaan kosketteluun. Nainen oli kieltänyt miestä. Yhdellä tapauksella on silminnäkijä, joka helpotti syytteen toteennäyttämistä. Toinen ravintoloitsija lopetti ahdistelun, kun nainen kielsi tätä. Hän ei kuitenkaan puuttunut siihen, että häirintä jatkui.
Asiasta kertoo kesäkuun ensimmäisenä päivänä ilmestyvä Pam-lehti.
Lähde: Pam

Aika vaatimattomaksi on mennyt Iltalehden journalistinen ote. Julkaistaan muiden lehtien juttuja käyttäen kuvia, jotka eivät liity edes aiheeseen, tapauksesta nyt puhumattakaan. Ellei sitten käden näyttämisen logiikka ole sama kuin kirveen kuvan murhauutisen yhteydessä maininnalla. että kuvan kirves ei liity tapaukseen.

1 comment:

  1. Toivottavasti tuo tekovälineen kuvalla kuvittaminen ei laajene raiskaustapausten uutisointiin.
    S.

    ReplyDelete