Wednesday, 4 July 2012

Lämpöhakuinen ohjus joutui huijatuksi
Naarashyttyset (ne verenhimoiset) hakeutuvat uhrinsa luokse lämmön ja hiilidioksidin houkuttelemina. Näitä kumpaakin on ihmisen vaikea olla erittämättä - ellei sitten ole vainaa.

Hyttyset eivät kuitenkaan ole kovin kranttuja sen suhteen, kuka tai mikä on lämmön ja hiilidioksidin lähde. Tämä tuli todistettua taannoisella mökkireissulla, jolloin hyttyset pörräsivät innoissaan auton pakoputken ympärillä. Valitettavasti näitä höynäytettäviä oli vain pieni osa hyttyspopulaatiosta, suurin osa ymmärsi, että Eisen und Blut eivät Bismarckin väitteestä  huolimatta ole hyttysten kannalta yhteen kuuluva pari, vaan oikea pari on Menschen und Blut. Siis minä.

Nopean kvantitatiivisen ja kvalitatiivisen analyysin perusteella tulin siihen tulokseen, että ihmiset eivät ole yhtään sen fiksumipa valheellisten lupausten suhteen kuin hyttyset. Päätellen siitä, että kun lupaus helposta rahasta on tarpeeksi idioottimainen ja summa riittävän suuri, niin aina joku siihen tarttuu. Kuten nigerialaiskirjeisiin. Jos ei muut, niin entinen ministeri ja kahden valtionyhtiön yhtäaikainen johtaja Olavi J. Mattila. Alla oleva tosin on Senegalista - ehkä.a.

Hei.
Haluaisin kysyä Valtakirja minun rakas ystävä Rita Khal.  Puhumme siirtoon 9,4 Miljoonaa dollaria tililleen tililleni. En liitä tähän mitäpankki tarvitsee. 1.A valtakirja ja vahvistusdokumenttien vala sallii voit hakea ja siirtää rahaa pankkitilillesi hänen puolestaan. Huom: Tämä valtakirja on vahvistettava Senegalin asuvan asianajaja (koska raha on peräisin Afrikasta ja tyttö on hetkellä asuvat Senegalissa).

No comments:

Post a Comment